fbpx Skip to main content

Calculatiesoftware

Cloudgebaseerd Calculeren

Ontdek cloudgebaseerd calculeren met de geavanceerde software van KPD. Als bouwprofessional begrijp je de complexiteit van het berekenen van projectkosten, het maken van offertes en het beheren van calculaties. Met de toenemende vraag naar snelle respons op prijswijzigingen, nauwkeurige offertes en naadloze samenwerking binnen teams, is cloudgebaseerd calculeren niet langer een luxe, maar een essentieel hulpmiddel voor bouwbedrijven van elke omvang.

 • Aanbesteden van complexe bouwprojecten
 • Kostenberekening aan de hand van parameters en formules
 • Topsheet
 • > 15.000 posten
 • Uitgebreide rapportbouwer voor de lay-outs van offertes
 • Multi-user, multi-taal, multi-hoeveelheden,…
 • Automatische calculatie voor wegenbouw op basis van typebestek
 • Krachtige calculatiesoftware
Vrijblijvend adviesOntdek meer
Calculeren in de cloud met KPD

Tendering

Webinar over calculeren

Meer weten 

Pieter Heymans, Product owner van Tendering, geeft je graag impactvolle inzichten waardoor je deze module optimaal kunt benutten.

Kom meer te weten over de belangrijkste eigenschappen van de calculatiesoftware zoals:

 • Hoe flexibel is de module Tendering?
 • Hoe importeer je een meetstaat?
 • Hoe kun je sneller calculeren?
 • Hoe koppel je een BIM-model?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Succesvol calculeren in de cloud

De cloud heeft de manier waarop we werken, communiceren en informatie delen veranderd. Hetzelfde geldt voor bouwcalculaties. KPD heeft de kracht van de cloud omarmd om bouwprofessionals te helpen bij het stroomlijnen van hun calculatieprocessen. Onze innovatieve cloudgebaseerde calculatiesoftware biedt tal van voordelen die de manier waarop je bouwprojecten plant en uitvoert zullen transformeren.

 

Voordelen van cloudgebaseerd calculeren

 • Schaalbaarheid voor groeiende Behoeften: Of je nu een opkomende aannemer bent of een gevestigde speler in de sector, onze software kan eenvoudig worden aangepast aan jouw behoeften en groei.
 • Flexibiliteit bij veranderende werklast: Bouwprojecten kunnen onvoorspelbaar zijn. Met cloudcalculatie kun je direct extra rekenkracht inzetten wanneer je dit nodig hebt.
 • Kostenbesparing zonder investeringen in fysieke Infrastructuur: Geen dure hardware-investeringen nodig. Betaal alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
 • Real-time toegang tot calculaties: Waar je ook bent, je hebt direct toegang tot jouw calculaties. Werk efficiënter en bespaar kostbare tijd.
 • Samenwerking tussen teamleden, ongeacht locatie: Onze cloudcalculatiesoftware faciliteert naadloze samenwerking, zelfs als teamleden zich op verschillende locaties bevinden.
 • Automatische updates en onderhoud: Verouderde software is verleden tijd. Onze cloudomgeving wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste functies en verbeteringen.
 • Veilige gegevensopslag en back-ups: Jouw gegevens zijn veilig op externe servers, beschermd tegen lokale storingen en risico’s.
 • Snelle implementatie en gebruiksgemak: In tegenstelling tot traditionele systemen is onze cloudgebaseerde oplossing snel en gemakkelijk te implementeren.

Functionaliteiten Cloudcalculatie

 • Overzichtelijke calculaties: De intuïtieve calculatiemodule verbetert de nauwkeurigheid van offertes en versnelt reactietijden.
 • Samenwerking in real-time: Werk samen aan dezelfde berekening, ongeacht locatie, dankzij de ‘Multi-user’ functionaliteit.
 • Automatische updates: Profiteer automatisch van de nieuwste functies zonder handmatige updates.
 • Ingebouwde beveiliging: Onze cloudcalculatie biedt ingebouwde beveiligingsmaatregelen en gegevensback-ups.
 • Naadloze integratie: Cloudcalculatie is naadloos geïntegreerd met andere KPD-toepassingen en derden, voor een soepele gegevensstroom.

Calculeren in de cloud: visie van KPD

Calculeren in de cloud is een integraal onderdeel van de visionaire aanpak van KPD. Onze missie is om bouwprofessionals te voorzien van krachtige tools die hen in staat stellen om te floreren in een steeds veranderende industrie. Cloudgebaseerd calculeren is een natuurlijke uitbreiding van deze visie.

In lijn met onze toewijding aan innovatie en vooruitgang, geloven we dat cloudcalculaties de toekomst van de bouwsector vormen. Ze bieden ongekende flexibiliteit, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en groeikansen kunnen grijpen zonder hoge investeringen in hardware.

Het bevorderen van naadloze samenwerking is ook een hoeksteen van onze visie. Cloudcalculaties faciliteren realtime teamwork, waarbij teamleden op verschillende locaties tegelijkertijd aan dezelfde projecten kunnen werken. Dit versterkt niet alleen de communicatie, maar versnelt ook de besluitvorming en projectvoortgang.

KPD’s focus op gebruiksgemak en technologische vooruitgang komt tot uiting in onze cloudgebaseerde calculatiesoftware. Met snelle implementatie, automatische updates en geïntegreerde beveiliging stelt deze oplossing bouwprofessionals in staat om efficiënter en effectiever te werken.

Binnen de KPD-visie draait alles om het empowerment van bouwexperts, zodat ze hun potentieel kunnen maximaliseren. Cloudcalculaties passen perfect in deze benadering door te zorgen voor wendbaarheid, samenwerking en vooruitgang in lijn met de eisen van de moderne bouwindustrie.

Calculeren: gisteren, vandaag en morgen

Met een rijke geschiedenis van 40 jaar heeft KPD al veel ontwikkelingen in de bouwsector meegemaakt. Van de traditionele methoden tot de opkomst van technologische innovaties, we hebben de evolutie van dichtbij meegemaakt.

In de huidige tijd, waar technologie en de bouwsector elkaar ontmoeten, houden we nog steeds onze vinger aan de pols van de meest recente ontwikkelingen. We begrijpen dat de behoeften van onze klanten voortdurend veranderen en dat de industrie dynamischer is dan ooit tevoren.

Met een scherp oog voor trends en veranderingen blijven we onze softwareoplossingen en diensten voortdurend aanpassen en verbeteren. We begrijpen de impact van nieuwe technologieën zoals cloudcomputing, samenwerkingstools en data-analyse zoals BIM op de bouwsector en zetten ons in om deze trends te omarmen.

De combinatie van ons rijke verleden, onze voortdurende betrokkenheid bij het heden en onze vooruitziende blik op de toekomst vormt de kern van KPD’s missie. We staan klaar om bouwprofessionals te ondersteunen met geavanceerde oplossingen die aansluiten bij de eisen van de moderne wereld. Ons verleden dient als basis, ons heden als kompas en onze toekomstgerichte mentaliteit als leidraad om te blijven innoveren en de bouwsector te blijven transformeren.

Geloof ons niet zomaar.

Review Bart Raats van Dethier

Dethier is enorm hard bezig met digitalisering en innovatie. Om steeds grip te krijgen op calculaties gebruikt Dethier de calculatiemodule van KPD. Sinds dag één is het calculatieteam volledig mee en zetten ze efficiëntie voorop. Ontdek de digitale acceleratie of lees het artikel.

Lees meer

Nieuws

Kenmerken

Neem de kenmerken van Tendering onder de loep.

Lees meer

Herzieningsformule

Grip op fluctuaties door Preconstruction

Hoe integreert KPD de herzieningsformule in Tendering?

Lees meer

Importeren meetstaat

Steeds accurate en efficiënte calculaties door de handige herzieningsformule.

Lees meer

Excel vs. Open ERP

Nieuwsgierig naar de voordelen van het werken met een open ERP-pakket?

Lees meer

Grond-, Water- en Wegenbouw

Hoe maak je een duidelijke tendering in Grond-, Water- & Wegenbouw?

Lees meer

Algemene aannemers

Hoe maak je een concurrentiële calculatie en houd je deze up-to-date?

Lees meer

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan