fbpx Skip to main content

Onboarding & Support

Kickstart jouw digitale strategie door het KPD ecosysteem. Samen met voortrekkers in de bouw heeft KPD de digitalisering gevormd en opnieuw gedefinieerd.

Meer dan 50% van de grote bouwbedrijven zet KPD in als oplossing om projecten gemakkelijker te beheren en op te volgen. Succes is gebouwd op efficiëntie. Zowel op de bouwplaats als op kantoor geniet je van gespecialiseerde software. Op maat van het bedrijf en de specifieke wensen van het team. Zo zetten wij onze schouders onder de groei van jouw bouwbedrijf.

Product support

Directe assistentie is nabij.

help.kpd.be

Ons Helpcenter geeft je toegang tot release notes, demo’s en een kennisdatabase met extra product informatie.

helpdesk@kpd.be

Onze helpdesk staat voor je klaar tussen 08:00 en 17:00.

+32 (0) 13 46 04 60

Je kan ons ook telefonisch bereiken tussen 08:00 en 17:00.

Extra services

Vlotte start & opvolging gegarandeerd.

Consultancy & advies

Een implementatieproject begint met een consultancyfase. De bedrijfsprocessen worden geanalyseerd en gematcht met het KPD ecosysteem. Je krijgt een overzicht van de te automatiseren processen terwijl de consultants een passend voorstel uitwerken.

Op maat

Op basis van de voorgaande analyse stemmen we de software volledig af op de werkwijze binnen jouw organisatie. Door het aanpassen van parameters bepalen we hoe het systeem reageert in een specifieke situatie. Indien gewenst gaan onze programmeurs aan de slag met het op maat programmeren van bepaalde functionaliteiten.

Hardware

KPD heeft alles in huis om jouw ICT infrastructuur perfect te laten functioneren. Eén aanspreekpunt voor zowel software als hardware. De gespecialiseerde dienst zorgt voor de installatie en het onderhoud van het bedrijfsnetwerk en de serviceinfrastructuur.

Helpdesk

De helpdesk van KPD staat altijd klaar om jou te helpen bij vragen of problemen. Het is mogelijk om de Helpdesk telefonisch of per e-mail te bereiken. Indien nodig nemen we jouw scherm over en lossen het probleem op.

Training

De implementatie is helemaal klaar. De medewerkers worden opgeleid en krijgen verschillende tips en tricks mee. Door praktische training krijgt het team de software snel onder de knie.