fbpx Skip to main content

Op maat van jouw bouwbedrijf

Net wat je nodig hebt

Onze Onboarding Experts hebben met honderden bouwbedrijven gewerkt. Ze helpen je met het opzetten van processen, optimaliseren van de workflow en laten het bedrijf accelereren.

Voorstel op maat

Een calculatie werk je uit wanneer je alles tot in de puntjes weet. Wij benaderen het op dezelfde manier. Vertel ons meer van wat je nodig hebt, wij doen de rest.

Stap 1 van 4

Een duwtje in de rug

Geregistreerd dienstverlener

Als digitale versneller van bouwbedrijven geven we elk bouwbedrijf een duwtje in de rug. Wat kun je verwachten?

Registreer je online, tot ten laatste 14 dagen na de opleidingsdatum en win tot 30% van het opleidingstarief terug door de subsidie ‘Digitalisering’. Elke onderneming die data wil inzetten om hun producten, diensten en processen slimmer te maken komt in aanmerking.

Dringende aankoopvraag?

Contacteer ons

FAQ

Wie koopt KPD?

KPD is de partner van grote of ambitieuze bouwbedrijven in België. Wij werken met eigenaars, aannemers, onderaannemers en andere stakeholders in bouwprojecten. Door de onbeperkte mogelijkheden en specifieke bouwkennis hebben we meer dan 5000 gebruikers.

Wat is de prijs van een KPD ecosysteem?

De prijzen zijn afhankelijk van het type en de hoeveelheid oplossingen die u nodig heeft. Hoe meer projecten je via KPD uitvoert, hoe meer waarde je uit de software haalt. Vooraf berekenen we een jaarlijkse vergoeding inclusief alle kosten, zodat je een transparant en globaal overzicht heeft.

Kan ik een module tijdelijk gebruiken?

KPD biedt duidelijke huurformules voor alle oplossingen. U komt niet voor financiële verrassingen te staan.

Kan ik kiezen welke KPD producten ik wil afnemen?

Je hebt de flexibiliteit om de juiste oplossing te kiezen om jouw bedrijfsbehoefte op te lossen. Samen zorgen we voor een meerwaarde door vooraf een analyse uit te voeren. Denk hierbij aan gekoppelde teamflows, specifieke data en de samenwerking tussen de verschillende compartimenten. Onze consultant vertelt je graag meer.

Wat is het minimum aantal gebruikers?

Ons ERP-pakket is te gebruiken vanaf 1 gebruiker. Door de vele mogelijkheden kunt je stap voor stap uitbreiden. Om je een idee te geven: Het gemiddeld aantal gebruikers per bedrijf is 10-15 gebruikers. De grootste klanten hebben honderden users.

Wat als ik worstel met verschillende software flows?

KPD staat altijd voor je klaar. Ontdek het Helpcenter. Liever persoonlijk advies van een consultant? Wij wijzen je
graag een consultant toe.

Wat als ik wil overstappen naar KPD?

De meeste softwarepakketten bieden een optie om al jouw gegevens te exporteren. Wij begeleiden je van advies tot implementatie in KPD. Focus gerust op jouw business, wij zorgen voor de software.

Zijn er subsidies?

Ja! Er zijn subsidies voor een digitale transformatie. We zijn erkend KMO-dienstverlener met het nummer DV.O109625

Met wie kan ik praten over prijzen?

Voor meer informatie over prijzen of voor een offerte op maat, klik hier of bel +32 13 460 460.