fbpx Skip to main content

Onze klanten komen op de eerste plaats

Daarom leveren we de meest krachtige oplossingen die schaalt van werfbeheer tot de meest complexe bouwprocessen.
Geloof ons niet op ons woord. Hoor van onze klanten hoe KPD het succes van klanten versnelt voor toonaangevende bouwondernemingen.

Customer case:
De Oosterweelverbinding

De Oosterweelverbinding vormt een essentieel onderdeel van de infrastructuur in Antwerpen, waarbij de focus ligt op het verbeteren van mobiliteit en het verminderen van verkeersopstoppingen. Tegelijkertijd wordt er grote nadruk gelegd op het beschermen van het milieu in de regio. De uitvoering van dit ambitieuze project wordt mogelijk gemaakt door verschillende tijdelijke maatschappen, die zich inzetten voor duurzame oplossingen die aan de behoeften van diverse weggebruikers voldoen. In dit artikel gaan we in op de rol en de uitdagingen waarmee deze tijdelijke maatschappen worden geconfronteerd bij het succesvol realiseren van de Oosterweelverbinding.

Lees het volledige verhaal

Customer case: DCA

Bouwbedrijf DCA kwam in 2021 in contact met de Timesheet App van KPD en wist hiermee 2 voltijdse medewerkers te besparen door het gebruik van slimme automatisatie en tools.

Lees het volledige verhaal

Customer case: Dethier

Dethier is enorm hard bezig met digitalisering en innovatie. De link met KPD was dan ook snel gelegd. Om meer grip te krijgen op onze calculaties gebruiken we sinds 2021 vNext – ondertussen Tendering – en daar plukt het calculatieteam dagelijks de vruchten van.

Lees het volledige verhaal

Customer case: Sodemat

Sodemat Eiffage is de afdeling binnen Eiffage die verantwoordelijk is voor onderhoud en herstellingen van materialen. Om de logistieke processen efficiënter te laten verlopen, heeft Sodemat Eiffage de hulp ingeroepen van KPD.

Lees het volledige verhaal