fbpx Skip to main content

Tendering

Grond-, Water- & Wegenbouw

Hoe verzeker je een accurate en efficiënte calculatie voor Grond-, Water- en Wegenbouw (GWW)? Tendering zorgt ervoor dat je steeds grip hebt op de prijsbepaling en kort op de bal kunt spelen bij eventuele wijzigingen.

Vrijblijvend adviesTendering

Steeds grip op je tendering.

De gebruiksvriendelijke calculatiemodule ‘Tendering’ zorgt voor een acceleratie in het begroten van de kosten in iedere fase van het project. Als team aan een calculatie werken, het efficiënt berekenen én wijzigen van informatie zorgt voor een accurate calculatieflow. Ontdek de meest intuïtieve interface in de markt van bouwsoftware.

Eén ecosysteem

Verbind de calculatiemodule met andere modules binnen het KPD ecosysteem voor een gestroomlijnde opvolging. Op zoek naar enkel en alleen een calculatiemodule? Tendering kan geënt worden op jouw huidig softwarepakket na een doorgedreven analyse.

Meetstaat

Importeer de meetstaat en calculeer in no-time. Wijzig kolommen toe en pas aan waar nodig. De hoeveelheden van de meetstaat worden gekoppeld met een kolom.

Teamwork

Werk met meerdere calculators tegelijkertijd aan één project zonder data te verliezen. Efficiëntie in versnelling.

Intuïtief

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal in Tendering. Complexe projecten calculeren is kinderspel in deze krachtige module zonder het overzicht te verliezen. Hang meerdere (deel)meetstaten aan een project door je project op te splitsen.

Actuele data

Bespaar tijd bij het calculeren door de handige integratie van de herzieningsformule én de handige bibliotheek.

Bibliotheek

Door vooraf ingestelde bibliotheken vereenvoudig je het werk en verminder je het risicio op vergissingen. Koppel één of meerdere bibliotheken aan je tendering voor een gedegen prijsonderbouwing. Ontdek de verschillende bibliotheken: ‘Contacten, middelen, varianttypes en herzieningsformules’.

Autocalculatie

Maak je veel gebruik van typemeetstaten, zoals bv. TB 250? Win tijd door een automatische calculatie op te halen uit je typebestekken via ‘Autocalculatie’.

Verkoopprijsberekening

Kies zelf welke marges voor jouw bedrijf van toepassing zijn voor het bepalen van de verkoopprijsberekening. Je kan marges instellen per post, globaal voor een heel hoofdstuk of de volledige meetstaat. Verkrijg na de calculatie een offerterapport.

Topsheet

Voor het bepalen van de margestrategie is het vaak handig om de belangrijkste kerncijfers op één blad te zien. Toon alle relevante hoeveelheden en reken deze via formules om naar kernwaarden zoals kostprijs per m², per maand of per appartement.

Nieuwsgierig naar meer?

Ontdek alle kenmerken.

Lees meer

Accelereren

Training en implementatie

Starten met een nieuw softwarepakket, dat is niet altijd even evident. Daar zijn we zeker bewust van. Nét daarom zorgen de KPD experten voor een goede begeleiding. Via een onboardingprogramma maken we jouw bouwbedrijf klaar voor een acceleratie.

Wil je graag meer weten over de onboarding en support van KPD?

Lees meer

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan