fbpx Skip to main content

FEATURES

Naargelang werk- of projectvereisten, voeg je eenvoudig extra features toe aan het KPD ecosysteem. Nog meer mogelijkheden om efficiënter te werken met jouw team.

Wens je meer info over een specifieke feature en hoe deze voor jou een meerwaarde vormt? Contacteer sales voor een vrijblijvende demo.

Contacteer sales

E-Signature

Veilig elektronisch tekenen vanaf elk toestel.

Documentbeheer is geen gemakkelijke taak. Om het werken met documenten eenvoudiger te maken zorgen we voor een efficiënte workflowoplossing. Bedrijven die vertrouwen op het KPD ecosysteem kunnen beroep doen op de feature E-signature. Op die manier worden routinematige en eentonige handelingen afgehandeld in no-time.

Deze feature integreert met de module:

Project

E-Invoice

Verwerk automatisch inkomende en uitgaande facturen.

Inkomende of uitgaande digitale facturen zijn kinderspel dankzij eenvoudige features die geactiveerd kunnen worden. Uitgaande facturen kan je ofwel via een PEPPOL-punt of met XML in bijlage versturen. Inkomende facturen kunnen zowel gedigitaliseerd via een OCR-partner of rechtstreeks in PEPPOL formaat toekomen. Kies voor professionalisering en tijdswinst!

Deze feature integreert met de module:

Finance
Project
Logistics

Timesheet App

Log gepresteerde uren – wanneer en waar je wil.

De Timesheet app maakt komaf met de papieren loonsadministratie. Deze oplossing is ontwikkeld om in enkele stappen een volledig overzicht te krijgen over de prestaties van het personeel. De duidelijke interface en talrijke invoerhulpmiddelen maken de Timesheet App tot een gebruiksvriendelijke toepassing. Alle ingevoerde gegevens worden naar het ERP-pakket gestuurd zodat de loonverwerking efficiënt en accuraat gebeurt.

Deze feature integreert met de module:

Project
People

Inspections App

De applicatie voor interne inspecties.

Digitaliseer inspectieformulieren en waak over de kwaliteit van het materieel. Vermijd nodeloze kosten door pannes door snelle en efficiënte keuringen uit te voeren. De vooraf ingestelde parameters maken het goed- of afkeuren erg eenvoudig. De Inspections App is geschikt voor het keuren van gereedschap en materieel, machines.

Deze feature integreert met de module:

Project
Logistics

Logistics App

Beheer orders doorheen jouw bedrijf, van warehouse tot werf.

Het magazijn in je broekzak, dat is het einde van het overtypen van behoeftebonnen. De werfleider plaatst een interne order waardoor de magazijnier onmiddellijk weet wat te doen. De magazijnier raadpleegt de app via smartphone of pc en ziet de voorraad per artikel. Zowel in Logistics als de Logistics App verkrijg je een overzicht van de werven en bestellingen per werf.

Deze feature integreert met de module:

Logistics

Requirements App

De app om items en materialen te bestellen.

Steeds het juiste materieel op de werf door de Requirements App. Laat de bevoorrading vlot verlopen door gerichte bestellingen per werf. Een handig dashboard maakt het mogelijk om gestructureerd te navigeren doorheen de artikellijsten. Zowel bestellingen als retours zijn makkelijk te beheren en op te volgen.

Deze feature integreert met de module:

Logistics

Power BI

Visualiseer jouw data in één handig dashboard.

Haal meer uit je bedrijfsdata door transparante rapportages. Door gerichte rapportages creëer je inzicht in je cijfers en neem je makkelijker strategische beslissingen. Financiële en operationele data is in realtime beschikbaar. Zakelijke beslissingen worden niet op buikgevoel gebaseerd, maar wel op feiten en cijfers.

Deze feature integreert met de module:

Alle modules