fbpx Skip to main content

Waarom KPD?

& niet in Excel verder blijven werken?

Excel doet zijn ding, maar de bouwsector van vandaag vraagt meer dan een standaard werkwijze. Zoals een mobiel ERP-pakket dat handig en snel operationeel is.

Ontdek onze oplossingen

Niet dat Excel geen resultaat levert,
het is gewoon te beperkt.

Hoewel een vaste lijn nog bestaat, doen we alles liever via de smartphone. Dat vinden we logisch. Betere technologie zorgt ervoor dat we sneller stappen kunnen zetten en meer kunnen bereiken op kortere termijn zonder het overzicht te verliezen. Dat is wat KPD biedt.

Terwijl er meer risico’s op dataverlies zijn in Excel.

Wat heeft KPD te bieden?

6 sterke modules die jouw leven vergemakkelijken, van het bureau tot op de werf. KPD zorgt niet alleen voor tools om data te verzamelen.

We zorgen ervoor dat je bedrijfsprocessen optimaliseert, het team onmiddellijk data achterhaalt én er vooral duidelijkheid is.

Pijlers van KPD

DUIDELIJK

Alle data is doorzoekbaar voor verschillende betrokkenen. Je kiest vooraf wie in welke modules rechten krijgt.

OP MAAT

Vooraleer je in een KPD-module werkt weten we perfect waar je nood aan hebt. Na een analyse configureren we de software op maat van jouw processen. Wij zorgen voor jouw versnelling.

ÉÉN TEAM

Een efficiënte samenwerking tussen teams, dat vinden we erg belangrijk. In plaats van steeds telefoons aan te nemen kun je alles terugvinden in het ERP-pakket. Gesprekken worden kwalitatiever en er is onmiddellijk duidelijkheid.

KENNIS

Met meer dan 40 jaar ervaring, bij de meest gerenommeerde bouwbedrijven, heeft KPD de implementatie-ervaring om het team te versnellen. De consultants zorgen voor een doorgedreven training en delen tips specifiek voor jouw bedrijf.

BETROKKENHEID

Teamleden worden meer betrokken bij het bedrijfsproces én KPD blijft betrokken als softwarepartner. Zit je met een vraag of weet je niet precies hoe een topic aan te pakken? Onze consultants staan steeds klaar.

ALLES IN ÉÉN PLATFORM

Connecteer de module met een handige KPD-feature of een slimme integratie. KPD werkt samen met de meest courante integraties. Vind ze hier.

Hoe maak je de switch?

1

STAP 1

Laat iets achter via het contactformulier
2

STAP 2

Een KPD-expert neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.
3

STAP 3

Na akkoord analyseren we de bedrijfsprocessen en zijn we klaar voor de integratie.
4

STAP 4

Na de integratie volgt de training en ben je klaar om te starten. De consultant blijft stand-by.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*