fbpx Skip to main content

Prepare for progress

Klaar voor een versnelling met een betrouwbare partner

De invloed van economische en maatschappelijke veranderingen raakt ons allemaal. Om relevant te blijven, zoeken we natuurlijk naar innovatieve methoden om processen te versnellen. Duurzame oplossingen zijn niet altijd voor de hand liggend, daarom geven we je graag meer informatie. Wil je graag switchen van ERP of weet je niet waar te beginnen? We delen graag waardevolle inzichten met je via nuttige adviezen en inspirerende getuigenissen.

Ontdek onze oplossingen

Wat kun je verwachten?

Advies op maat.

Analyse bedrijfsbehoeften

Adviesgesprek

Implementatie

Opvolging

KPD bereidt je voor op verandering.

KPD erkent dat het digitaliseren van je bouwbedrijf geen eenvoudige taak is. We begrijpen de uitdagingen en complexiteit die gepaard gaan met dit proces. Onze aanpak is gebaseerd op diepgaand inzicht in de bouwindustrie en jarenlange expertise in digitalisatie. We staan klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap, zodat je de voordelen van digitalisatie optimaal kunt benutten en je bedrijf kunt transformeren voor de toekomst.

Specifiek voor de bouwsector.

Klaar voor de versnelling.

In de snel evoluerende wereld van de bouwindustrie is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste technologieën en efficiënte bedrijfsprocessen. Volgens het laatste trendrapport van Buildwise staat digitalisatie erg hoog op de prioriteitenlijst. Een van de belangrijkste beslissingen die een bouwbedrijf kan nemen is de keuze voor een duurzaam ERP-systeem. De keuze van een passend ERP-systeem kan erg uitdaging zijn, zowel wanneer je start met de digitalisatie als het wisselen van een ERP-systeem. We bespreken de essentiële factoren waarmee je rekening mee moet houden:

1. Grondige evaluatie van bedrijfsbehoeften

Voordat je de sprong maakt is het van vitaal belang om een diepgaande analyse uit te voeren van de huidige en toekomstige behoeften van je bouwbedrijf. Identificeer welke functies en mogelijkheden noodzakelijk zijn om de bedrijfsdoelen te ondersteunen en om soepele projectuitvoering te waarborgen.

 

2. Flexibiliteit en schaalbaarheid

Een ERP-systeem moet niet alleen voldoen aan je huidige behoeften, maar ook schaalbaar zijn naarmate je bedrijf groeit. Zorg ervoor dat het systeem aanpasbaar is aan veranderende vereisten en nieuwe projecten zonder aanzienlijke verstoringen.

 

3. Integratiemogelijkheden

Een naadloze integratie met jouw favoriete software en tools is van onschatbare waarde. Het ERP-systeem moet soepel kunnen samenwerken met andere cruciale systemen zoals bouwmanagementsoftware, boekhouding en rapportageplatforms.

 

4. Gebruiksvriendelijkheid en training

Houd rekening met de gebruikerservaring en de leercurve die nodig is voor je team om het nieuwe systeem effectief te gebruiken. Een intuïtieve interface en toegankelijke training zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je team snel en efficiënt kan werken.

 

5. Data migratie en beveiliging

Het veilig overzetten van gegevens van het oude naar het nieuwe systeem is van het grootste belang. Zorg ervoor dat er een gedetailleerd plan is voor gegevensmigratie en dat de beveiliging van gevoelige informatie tijdens en na de overgang wordt gewaarborgd.

 

6. Ondersteuning en toekomst

Kies voor een ERP-provider die uitgebreide ondersteuning biedt tijdens en na het implementatieproces. Bovendien moet het systeem regelmatig worden bijgewerkt om te blijven voldoen aan nieuwe normen en technologische ontwikkelingen.

Geloof ons niet zomaar.

Customer cases.

Joyce Dickens
DCA

Feature: Timesheets App

Bart Raats
Dethier

Module: Tendering

Peter D’Aubioul
Sodemat Eiffage

Feature: Logistics App

Uitgelichte berichten

Neem een duik in een nieuwe manier van werken.

We denken dat je het leuk gaat vinden.

Neem contact op

Uitgebreide klantondersteuning

Neem contact op met een KPD-expert via help.kpd.be, e-mail of telefoon.

Technische Dienst

Het IT-proces wordt volledig geoptimaliseerd zodat je met een gerust hart kunt focussen op wat echt telt. Onze technische staf is gespecialiseerd in hardware – en cloudoplossingen voor bouwprofessionals en aanverwante bedrijven.

Advies

Verlies geen enkel detail uit het oog dankzij onze consultants. Op basis van analyses stellen zij de meest geschikte modules en tools voor.

Altijd up-to-date

Blijf steeds up-to-date door onze toegankelijke e-books, webinars en release notes.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Logistics
Efficiënt stock- en materieelbeheer

Blijf geconnecteerd, van de werf tot in het magazijn.

Finance
Inzicht op de essentiële cijfers

Verkrijg een gestructureerd overzicht van de cijfers.

Real Estate
Projectfase tot in de details

Zie welke projecteenheden al verkocht of verhuurd zijn.