fbpx Skip to main content

Consultancy bouwsoftware

Optimaliseer bouwprojecten met KPD – Bouwsoftware en Consultancy op maat

De bouwsector kent unieke uitdagingen. De innovatieve softwareoplossingen en de professionele begeleiding zorgen voor een efficiënte flow doorheen jouw bedrijfsprocessen. In deze pagina vind je meer informatie over de persoonlijke aanpak van KPD en hoe simpel het is om te switchen van ERP-oplossing.

Ontdek onze oplossingen

Stap 1: analyse

Een grondige analyse van de bedrijfsbehoeften

KPD levert een oplossing die perfect past bij jouw bedrijf of specifieke situatie. Een grondige analyse van de huidige bedrijfsprocessen vormt de basis van de oplossing. Ons team van experts onderzoekt de workflow, identificeert inefficiënties en brengt mogelijke verbeterpunten in kaart.

Deze analyse vormt het fundament voor het creëren van oplossingen die de efficiëntie en prestaties ten goede komen. We kijken naar projectmanagement, communicatie, documentbeheer, budgettering en andere essentiële aspecten van de bedrijfsvoering. Onze ervaren adviseurs gebruiken deze informatie om advies op maat te geven dat jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.

De volledige flow in kaart.

Efficiëntie voorop.

Stap 2: deskundige begeleiding voor optimaal succes

Adviesgesprek via Consultancy

Na de analysefase gaan we over tot een adviesgesprek via consultancy. Onze consultants werken nauw samen om de behoeften en doelstellingen te begrijpen en oplossingen te bieden die het bedrijf vooruit helpen. We bespreken de resultaten van de analyse en stellen een plan op dat specifiek is afgestemd op jouw organisatie.

Onze consultancydiensten omvatten het identificeren van de juiste bouwsoftwareoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. We begeleiden je bij het maken van weloverwogen beslissingen over welke software het beste past bij jou past.

Specifiek voor de bouwsector.

Klaar voor de implementatie.

Stap 3: implementatie bouwsoftware

Naadloze integratie van bouwsoftware

Met het advies van onze consultants gaan we over tot de implementatiefase. We zorgen ervoor dat de gekozen bouwsoftwareoplossingen naadloos worden geïntegreerd in de bestaande systemen en processen. Ons technisch team werkt samen met jouw IT-team om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

We begrijpen dat een succesvolle implementatie niet alleen gaat om technologie, maar ook om de acceptatie en betrokkenheid van uw medewerkers. Daarom bieden we uitgebreide training en begeleiding aan uw team, zodat ze de software effectief kunnen gebruiken en de voordelen ervan ten volle kunnen benutten. Onze training is gericht op het versterken van hun vaardigheden en het maximaliseren van de productiviteit.

Duidelijk & to-the-point.

Eén krachtig ecosysteem.

Volledige ondersteuning 

Optioneel: Hardware

Een stabiele IT-infrastructuur is essentieel voor jouw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden we ondersteuning op het gebied van hardware. Ons gespecialiseerd team (TD) stellen de meest gerenommeerde partners voor om de beste hardware-oplossingen te leveren die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Servers, netwerkapparatuur of andere hardwarecomponenten, we zorgen voor een betrouwbaar en efficiënt IT-infrastrctuur.

Steeds paraat.

Persoonlijke helpdesk.

Betrouwbaar team

Efficiënte service

Na de implementatie kun je rekenen voor een efficiënte service. Onze helpdesk staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden. Betrouwbare ondersteuning is essentieel om jouw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen, daar doen we alles aan. Het toegewijde supportteam staat voor jou klaar om eventuele uitdagingen aan te pakken en ervoor te zorgen dat je het maximale uit jouw bouwsoftware haalt.

Persoonlijke consultancy & krachtige software

Partner in bouwsoftware met de persoonlijke toets

KPD is de digitale accelerator voor vooruitstrevende bouwbedrijven. Succes is gebouwd op efficiëntie. Zowel op de bouwplaats als op kantoor geniet je van gespecialiseerde software. Op maat van het bedrijf en de specifieke wensen van het team. Zo zetten wij onze schouders onder de groei van jouw bouwbedrijf.

Leer KPD kennen.

Missie & visie.

Missie 

KPD wil de #1 all-round Open ERP partner zijn voor bouwbedrijven in België en daarbuiten.

Visie

Eén ecosysteem voor iedereen.

Met ons steeds groeiende ecosysteem voor de bouw ondersteunen we bedrijven van tendering en ramingen tot resourcebeheer op locatie. Bovendien kunnen onze extra plug-and-play functies toegevoegd worden om het ecosysteem uit te breiden met nog meer mogelijkheden.

Jouw favoriete tools geïntegreerd.

KPD integreert met een groeiende lijst partners, variërend van CRM en OCR software tot scanners, RFID en track & trace oplossingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je verbinding kunt maken met en gegevens kunt uitwisselen tussen verschillende programma’s in je bestaande software. Gemak, daar houden wij ook van.

Van de industrie. Voor de industrie.

Binnen het team is er een enorme hoeveelheid kennis en ervaring van de bouwsector aanwezig. Daarom bouwen we geen generieke oplossingen, maar software op maat van specifieke bouwprocessen. Het is goed om iemand te hebben die weet waar je mee bezig bent, toch?

Bouw 2.0

Wij zijn een digitale versneller voor bouwbedrijven. We staan aan je zijde vanaf het begin van een project tot aan de uiteindelijke oplevering en ver er na. We vormen en bouwen samen met jou om een sector te creëren waarin we allemaal graag werken, met gebruiksvriendelijke digitale oplossingen en vooruitstrevende innovaties als kern.

Kernwaarden.

Wat vinden we belangrijk?

KPD heeft een tweeledige focus.

Onze waarden vormen de kern van onze manier van zakendoen. Wanneer je ze begrijpt en onderschrijft, zet je vraagtekens bij inefficiënte processen.

Zorg

Goede functionaliteit en gebruiksvriendelijke producten brengen onze producten en diensten tot leven.  KPD heeft een rijke geschiedenis in het leveren van robuuste en betrouwbare oplossingen en blijft de kracht van de kern omarmen in alles wat we doen. Het einddoel? Zorg met een hoofdletter Z. Zorgen dat onze oplossingen de klanten en gebruikers ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op wat ze het beste kunnen: ‘Het bouwbedrijf runnen’.

Innovatie

Wanneer digitale processen worden verzorgd en soepel verlopen binnen de bouwstroom van onze klanten, ontstaat er ruimte om samen na te denken over de toekomst. Wat wordt de volgende stip aan de horizon? Waar richten bouwbedrijven zich in de toekomst op? Hoe kunnen we processen verduurzamen? Wij onderscheiden ons als digitale versneller door net een stapje verder te gaan. Naast onze kernoplossingen bieden we nieuwe ideeën en werken we samen met klanten en leveranciers om innovatieve ideeën naar voren te brengen die de bouwsector ten goede kunnen veranderen. De volgende stip op de horizon is er een waar we samen met onze partners aan werken.

Geloof ons niet zomaar.

Customer cases.

Joyce Dickens
DCA

Feature: Timesheets App

Bart Raats
Dethier

Module: Tendering

Peter D’Aubioul
Sodemat Eiffage

Feature: Logistics App

Uitgelichte berichten

Neem een duik in een nieuwe manier van werken.

We denken dat je het leuk gaat vinden.

Neem contact op

Uitgebreide klantondersteuning

Neem contact op met een KPD-expert via help.kpd.be, e-mail of telefoon.

Technische Dienst

Het IT-proces wordt volledig geoptimaliseerd zodat je met een gerust hart kunt focussen op wat echt telt. Onze technische staf is gespecialiseerd in hardware – en cloudoplossingen voor bouwprofessionals en aanverwante bedrijven.

Advies

Verlies geen enkel detail uit het oog dankzij onze consultants. Op basis van analyses stellen zij de meest geschikte modules en tools voor.

Altijd up-to-date

Blijf steeds up-to-date door onze toegankelijke e-books, webinars en release notes.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Logistics
Efficiënt stock- en materieelbeheer

Blijf geconnecteerd, van de werf tot in het magazijn.

Finance
Inzicht op de essentiële cijfers

Verkrijg een gestructureerd overzicht van de cijfers.

Real Estate
Projectfase tot in de details

Zie welke projecteenheden al verkocht of verhuurd zijn.

6 krachtige modules vormen de bouwstenen
voor jouw digitaal succes

Ontdek de versnelling.