fbpx Skip to main content

Hoofdcalculator aan het woord

Calculators bouw en
KPD Tendering

KPD is een toonaangevende softwarepartner voor bouwondernemers. Door het bieden van een gespecialiseerd ERP-pakket voor de bouwsector streven we ernaar om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel gaan we dieper in op het belang van dit ERP- pakket voor een calculator in de bouw en laten we zien hoe KPD jouw werkprocessen kan verbeteren.

Vrijblijvend adviesTendering

Calculators en consultants

Een calculator voor bouwprojecten heeft de taak om de basis te vormen van elk bouwproject. De software van KPD stelt calculators in de bouw in staat om nauwkeurige kostenramingen te maken, materieel te beheren en projectbudgetten te bewaken. Met de juiste softwaretool voor calculatie kunt je jouw offerteprocessen stroomlijnen, fouten minimaliseren en winstgevendheid verhogen. De KPD consultants komen uit het werkveld en zorgen voor de juiste handvaten om een calculatie efficiënt af te ronden.

Kenmerken calculatie
Cloudgebaseerd calculeren in actie

Calculator in de cloud

KPD begrijpt de unieke behoeften van de bouwindustrie en biedt een alles-in-één ERP-oplossing die specifiek is ontworpen om jouw calculatieprocessen te optimaliseren. Met KPD kunt je als calculator bouw:

  • Samenwerking tussen teamleden, ongeacht locatie
  • Koppel de hoeveelheden met rekenbladen en Excel-opmetingen of haal ze op uit het BIM-model
  • Schaalbaarheid voor groeiende behoeften
  • Flexibiliteit bij veranderende werklast
Alle kenmerken

Waarom KPD voor calculators in de bouw?

KPD biedt een breed scala aan geavanceerde functionaliteiten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de bouwindustrie. Van complexe calculaties tot gedetailleerde kostenanalyse, KPD heeft het allemaal.

Onze software is gebruiksvriendelijk, waardoor zelfs complexe calculatieprocessen eenvoudig worden. Met KPD kun je snel aan de slag, zonder uitgebreide training.

Ben je een kleiner bouwbedrijf of een grote aannemer met stevige processen? KPD Tendering is schaalbaar en kan meegroeien met jouw noden. Van kleine aannemingen tot grootschalige bouwprojecten (zoals de Oosterweelverbinding), KPD past zich aan aan specifieke behoeften.

Onze software wordt ondersteund door een ervaren team van experts en biedt continue updates en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw bouwbedrijf altijd soepel blijft draaien.

Download

Webinar Tendering

On demand

Pieter Heymans, Product owner van Tendering, geeft je graag impactvolle inzichten waardoor je deze module optimaal kunt benutten.

Kom meer te weten over de belangrijkste eigenschappen van de calculatiesoftware zoals:

  • Hoe flexibel is de module Tendering?
  • Hoe importeer je een meetstaat?
  • Hoe kun je sneller calculeren?
  • Hoe koppel je een BIM-model?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Neem een duik in een nieuwe manier van werken.

We denken dat je het leuk gaat vinden.

Neem contact op

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan