fbpx Skip to main content

De nieuwe norm

Calculatie in de cloud

Cloudgebaseerd calculeren is onmisbaar voor elke bouwprofessional, van algemene aannemers tot infra bedrijven. Reageer snel op wisselende prijzen, werk gestructureerd samen in real-time aan calculaties, bereken met gemak en behoud overzicht waar je wil met de calculatiesoftware van KPD.

  • Samenwerking tussen teamleden, ongeacht locatie
  • Koppel de hoeveelheden met rekenbladen en Excel-opmetingen of haal ze op uit het BIM-model
  • Schaalbaarheid voor groeiende behoeften
  • Flexibiliteit bij veranderende werklast
  • Kostenbesparing zonder investeringen in de fysieke infrastructuur
  • Real-time toegang tot calculaties
  • Automatische updates en onderhoud
  • Veilige gegevensopslag en back-ups
  • Snelle implementatie en gebruiksgemak
  • Voor kleine en grote aannemers
Vrijblijvend adviesTendering
Cloudgebaseerd calculeren in actie

Behoud het overzicht op je calculatie.

De intuïtieve calculatiemodule zorgt ervoor dat de reactietijd aanzienlijk stijgt en de nauwkeurigheid van de offerte verbeterd wordt. In elke fase van de calculatie zorgen we voor een versnelling. Werk in team aan één calculatie in afzonderlijke hoofdstukken, houd de data up-to-date en importeer offertes van onderaannemers efficiënt.

Samenwerking

Werk op een gestructureerde manier aan dezelfde berekeningen en dat allemaal in real-time. Dankzij de ‘Multi-user-functionaliteit’ kun je gelijktijdig aan één berekening werken. Zo kan één persoon zich ontfermen over meerdere hoofdstukken, terwijl andere collega’s zich buigen over andere delen.

Automatische updates

KPD neemt de zorg voor regelmatige software-updates uit handen, waardoor gebruikers automatisch kunnen profiteren van de nieuwste functies en prestatieverbeteringen zonder dat je zelf handmatig updates uitvoert. Je blijft altijd up-to-date, zonder de moeite te hoeven nemen om constant handmatige updates te controleren en installeren. Het gemak van automatische updates zorgt ervoor dat je ongestoord kunt blijven werken met de nieuwste en meest verbeterde versie van de software, zonder onderbrekingen of oponthoud.

Beveiliging

Calculatie in de cloud biedt ingebouwde beveiligingsmaatregelen en gegevensback-ups, waardoor de veiligheid en beschikbaarheid van berekeningen worden verbeterd. Gegevens worden op externe servers opgeslagen, wat bescherming biedt tegen lokale storingen of gegevensverlies.

Integratie

Cloudcalculatie wordt naadloos geïntegreerd met andere KPD-toepassingen of third party waardoor een soepele gegevensstroom en procesautomatisering mogelijk zijn.

Snelle implementatie

Verlies geen tijd en ga onmiddellijk aan de slag met complexe berekeningen. Je wordt niet vertraagd door complexe implementatieprocessen.

Kostenbesparing

Cloudgebaseerde calculatie biedt aanzienlijke kostenbesparingen op diverse vlakken. Het belangrijkste voordeel is dat je geen eigen servers hoeft aan te schaffen, wat zowel initiële investeringen als doorlopende kosten voor onderhoud en updates elimineert. Meer nog, omdat KPD verantwoordelijk is voor zowel de hosting als de software heb je slechts één aanspreekpunt.

Toegankelijk

Gebruik calculatie in de cloud vanaf elke locatie met internettoegang. Dit maakt een samenwerking tussen teamleden op verschillende locaties mogelijk en stelt professionals in staat om onderweg berekeningen uit te voeren.

Schaalbaarheid

Aangezien je enkel huur betaald, kan je flexibel bepalen hoeveel users je in een bepaalde periode nodig hebt.

Nieuwsgierig naar meer?

Ontdek alle kenmerken.

Lees meer

Accelereren

Training en implementatie

Starten met een nieuw softwarepakket, dat is niet altijd even evident. Daar zijn we zeker bewust van. Nét daarom zorgen de KPD experten voor een goede begeleiding. Via een onboardingprogramma maken we jouw bouwbedrijf klaar voor een acceleratie.

Wil je graag meer weten over de onboarding en support van KPD?

Lees meer

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan