fbpx Skip to main content

Academy

Kickstart jouw digitale strategie door het KPD ecosysteem. Samen met voortrekkers in de bouw heeft KPD de digitalisering gevormd en opnieuw gedefinieerd.

Onze Academy biedt een breed scala aan modules die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van de productiviteit. Vroeger boden we onze modules aan in groepsverband, maar nu bieden we ook de mogelijkheid om 1 op 1 te leren. Dit geeft jou de kans om je volledig te concentreren op de specifieke kennis en vaardigheden die jij wilt verbeteren.

Inhoud

Bij de KPD Academy zijn we toegewijd aan het bieden van krachtige modules die zijn ontworpen om bouwprofessionals te ondersteunen en te versnellen. Onze modules worden geleid door ervaren consultants die een combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring hebben. Neem contact met ons op om te ontdekken welke modules het beste passen bij uw professionele behoeften en doelen.

  1. Tendering: Deze module is gericht op calculatie en voorheen bekend als vNext. Het biedt deelnemers een overzicht van de verschillende processen die betrokken zijn bij de voorbereiding van bouwprojecten. Het omvat onderwerpen als aanbesteden van complexe bouwprojecten, automatische calculatie voor wegenbouw op basis van typebestek en Topsheet.
  2. Project: Deze module richt zich op WIC (Werf In Controle), waarbij de nadruk ligt op projectmanagement op de werf. Deelnemers leren hoe ze hun projecten kunnen beheren om ervoor te zorgen dat ze op tijd en binnen het budget worden voltooid. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere werfopvolging, facturen goedkeuren en communicatie.
  3. People: Deze module richt zich op personeelsadministratie voor bouwbedrijven, inclusief onderaannemers. Deelnemers leren hoe ze in een handomdraai inzicht krijgen op werktijden. Het omvat onderwerpen als activiteitenregistratie, werknemersregistratie en centraliseren van loonsgegevens.
  4. Finance: Deze module richt zich op de financiële stroom van bouwbedrijven en leert deelnemers hoe ze de financiële gezondheid van hun bedrijf kunnen beheren. Het omvat onderwerpen als slimme budgettering, cashflowbeheer en automatische BTW-aangifte.
  5. Logistics: Deze module richt zich op de goederenstroom van bouwbedrijven en leert deelnemers hoe ze de logistieke processen in hun bedrijf kunnen optimaliseren. Het omvat onderwerpen als supply chain management, voorraadbeheer, transport en distributie.
  6. Real Estate: Deze module richt zich op specifieke aspecten van projectontwikkeling, zoals de wet van Breyne en andere regelgeving voor vastgoedprojecten. Deelnemers leren hoe ze bouwprocessen versnellen, efficiënt aan projectbeheer doen en een op maat gemaakt rapport opbouwen. Het omvat onderwerpen als heldere budgetopvolging, een flexibel facturatieschema en een accurate nacalculatie.

Meer info over de academy?

Klaar om te versnellen? Wij ook. Kom meer te weten over onze sterke modules en hoe je de bedrijfsprocessen versnelt.

Voor technische en algemene vragen kun je terecht in ons Helpcentrum.

KPD

Stadsbeemd 1013
3545 Halen
+32 (0) 13 46 04 60

Algemene vragen
info@kpd.be

Afdeling verkoop
marketing@kpd.be

Helpcenter
helpdesk@kpd.be

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Land

Geregistreerd dienstverlener

Als digitale versneller van bouwbedrijven geven we elk bouwbedrijf een duwtje in de rug. Wat kun je verwachten?

Registreer je online, tot ten laatste 14 dagen na de opleidingsdatum en win tot 30% van het opleidingstarief terug door de subsidie ‘Digitalisering’. Elke onderneming die data wil inzetten om hun producten, diensten en processen slimmer te maken komt in aanmerking.

Product support

Directe assistentie is nabij.

help.kpd.be

Ons Helpcenter geeft je toegang tot release notes, demo’s en een kennisdatabase met extra product informatie.

helpdesk@kpd.be

Onze helpdesk staat voor je klaar tussen 08:00 en 17:00.

+32 (0) 13 46 04 60

Je kan ons ook telefonisch bereiken tussen 08:00 en 17:00.

Onze services

Vlotte start & opvolging gegarandeerd.

Consultancy & advies

Een implementatieproject begint met een consultancyfase. De bedrijfsprocessen worden geanalyseerd en gematcht met het KPD ecosysteem. Je krijgt een overzicht van de te automatiseren processen terwijl de consultants een passend voorstel uitwerken.

Op maat

Op basis van de voorgaande analyse stemmen we de software volledig af op de werkwijze binnen jouw organisatie. Door het aanpassen van parameters bepalen we hoe het systeem reageert in een specifieke situatie. Indien gewenst gaan onze programmeurs aan de slag met het op maat programmeren van bepaalde functionaliteiten.

Hardware

KPD heeft alles in huis om jouw ICT infrastructuur perfect te laten functioneren. Eén aanspreekpunt voor zowel software als hardware. De gespecialiseerde dienst zorgt voor de installatie en het onderhoud van het bedrijfsnetwerk en de serviceinfrastructuur.

Helpdesk

De helpdesk van KPD staat altijd klaar om jou te helpen bij vragen of problemen. Het is mogelijk om de Helpdesk telefonisch of per e-mail te bereiken. Indien nodig nemen we jouw scherm over en lossen het probleem op.

Training

De implementatie is helemaal klaar. De medewerkers worden opgeleid en krijgen verschillende tips en tricks mee. Door praktische training krijgt het team de software snel onder de knie.