fbpx Skip to main content

Brussel & Wallonië

Sales consultant

Hou je van een digitale acceleratie? Zet stappen met gekende bouwbedrijven in de digtalisatie van de bouwsector. Als voortrekker van het commercieel luik ben je het uithangbord van KPD.

Jouw missie

Hou je van een digitale acceleratie? Zet stappen met gekende bouwbedrijven in de digtalisatie van de bouwsector. Als voortrekker van het commercieel luik ben je het uithangbord van KPD. Je bent steeds op zoek naar gerichte oplossingen en zet je tanden in nieuwe marktontwikkelingen. Je staat steeds klaar voor bestaande klanten en houdt een mooie balans tussen accountmanagement en new business. Samen met het marketingteam zorg je ervoor dat leads op de best mogelijke manier verwerkt worden. Je bent niet bang om telefonisch te prospecteren en kijkt er naar uit om te connecteren met bouwprofessionals op C-niveau.

Wat kun je van een werkdag verwachten?

Je informeert onze huidige klanten over updates van onze modules of features en spoort opportuniteiten op waardoor het bouwbedrijf een digitale versnelling kan plaatsen. Hiernaast ga je op zoek naar new business. Na een eerste contact analyseer je de valkuilen van het bouwbedrijf. Door gerichte vragen en jouw kennis van onze oplossingen stel je een persoonlijke offerte op. Na de effectieve verkoop doe je een handover naar een consultant. De consultant ondersteunt de klant in de opstartfase en geeft trainingen.

Wie ben jij?

Een klantgerichte en gedreven goaldigger, klaar om de bouwsector verder te digitaliseren. Je houdt van een uitdaging en durft wel eens verder te kijken dan de taalgrens.
Je gaat steeds vol voor een menselijke aanpak en houdt niet van hardsellers. Door kennis van onze modules weet je precies waar je moet op inspelen.
Sparren en brainstormen over verbeteringen van workflows en producteigenschappen vind je plezant.
Je houdt van het ondernemen en kunt zelfstandig werken.

Hard skills die je nodig hebt:

• Franstalig met basiskennis van het Nederlands. Engels is een troef
• Ervaring in de bouwsector
• Inzicht in bouwsoftware
• Commerciële flair

Soft skills waar we waarde aan hechten:

• Communicatie is key
• Maturiteit op C-niveau
• Betrokkenheid
• Streven naar continu leren
• Een hoge mate van verantwoordelijkheid & toewijding

Wie zijn we?

KPD is de marktleider in België op vlak van constructieve software voor grote en ambitieuze bouwbedrijven. 6 modules met gespecialiseerde add-ons zorgen voor een digitale versnelling voor bouwprofessionals. Wij staan bekend voor de ruime bouwkennis, krachtige modules, gebruiksvriendelijkheid en menselijke touch. Ons team van 50 enthousiaste medewerkers is gevestigd in Halen nabij Hasselt. Om onze groeiambities waar te maken zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager in Brussel/Wallonië.

Interesse?

Stuur ons een e-mail op marketing@kpd.be en overtuig ons met je motivatie.