fbpx Skip to main content

Een nieuwe wind door KPD

Ook gevestigde waarden dienen af en toe uitgedaagd te worden. CEO Beau Osselaere kondigt een nieuwe wind aan door het bedrijf: Een vernieuwde branding en positionering en een aanbod dat meer geënt is op de uitdagingen van vandaag. De nieuwe manier van werken zorgt ervoor dat KPD haar klanten nóg beter kan bedienen.

Accelereer

De bouwsector is een van de meest uitdagende industrieën, gekenmerkt door complexiteit en erg specifieke processen. Samen met voortrekkers in de bouw ijvert KPD voor een digitale versnelling zodat bouwbedrijven valkuilen vroegtijdig ontdekken én structureel kunnen oplossen. Door de huidige tendensen moeten de bouwbedrijven snel kunnen schakelen en erg flexibel kunnen werken. Meer nog, wie vandaag mee wilzijn heeft een nieuwe set aan tools nodig. Wij zorgen ervoor dat je klaar bent voor morgen. Ontdek de nieuwe wind door KPD.

Het bouwbedrijf centraal

KPD zet  zijn klanten op de eerste plaats. Dit bepaalt hoe we jullie behandelen én hoe we ons ecosysteem opbouwen. KPD’s ecosysteem biedt de ultieme oplossing om jouw bouwbedrijf te versnellen. 6 krachtige modules vormen de bouwstenen voor jouw digitaal succes. Gebruiksvriendelijk, kostenefficiënt en steeds geconnecteerd zijn basiswaarde waar we erg veel belang aan hechten. Centraliseer al je werk in het KPD ecosysteem en doorbreek grenzen.

Klaar voor de toekomst

KPD is aangepast aan de noden van vandaag en morgen. In het ecosysteem heb je alle flexibiliteit om te werken wanneer, waar en hoe het jou het beste uitkomt. Speel kort op de bal door gebruiksvriendelijke features en maak het extra persoonlijk door tal van integraties. Stop met schakelen tussen apps en excel om werk gedaan te krijgen. Maak van KPD het centrale zenuwstelsel voor al je tools. Centraliseer data, onderneem acties en werk kostenefficiënt. Ben jij klaar voor het vernieuwde KPD?