fbpx Skip to main content

Efficiënt calculeren met KPD Tendering

Optimaliseer je bouwcalculatieproces met Tendering

Optimaliseer je bouwprojectcalculaties met KPD Tendering voor een efficiënt en nauwkeurig proces. Leer hoe onze geavanceerde tools en functies je tijd besparen, fouten verminderen en je projectbeheer efficiënter maken. De kenmerken van calculatie bouw:
> Samenwerking tussen teamleden, ongeacht locatie
> Schaalbaarheid voor groeiende behoeften
> Flexibiliteit bij veranderende werklast
> Kostenbesparing zonder investeringen in de fysieke infrastructuur
> Real-time toegang tot calculaties
> Automatische updates en onderhoud
> Veilige gegevensopslag en back-ups
> Snelle implementatie en gebruiksgemak
> Voor kleine en grote bouwondernemers

Vrijblijvend adviesTendering
Calculatieproces KPD

Een efficiënt calculatieproces

Het calculatieproces staat centraal in het ecosysteem van KPD. Maak snel en nauwkeurig kostenramingen voor al je bouwprojecten. Onze vooruitstrevende tools en gebruiksvriendelijke interface maken complexe calculaties eenvoudig uitvoerbaar met de hoogste precisie.

Dankzij Tendering van KPD is het invoeren van projectgegevens nog nooit zo eenvoudig geweest. Begin het calculatieproces door relevante projectdetails in te voeren, zoals projectnaam en locatie. Organiseer en beheer alle benodigde informatie gemakkelijk voor een duidelijk overzicht van elk project.

Specificeer vervolgens de benodigde materialen inclusief hoeveelheden en prijzen. Met onze uitgebreide materiaaldatabase vind en voeg je snel de juiste informatie toe aan de calculatie van elk bouwproject.

Zodra alle gegevens zijn ingevoerd, start je de calculatie om de totale projectkosten te bepalen. Onze calculatiesoftware voor de bouwsector maakt gebruik van geavanceerde rekenalgoritmen voor nauwkeurige schattingen, rekening houdend met arbeidskosten, terugkerende kosten en meer.

Verfijn en pas de resultaten van je calculatie aan naar de specifieke behoeften van elk bouwproject. Pas bijvoorbeeld materiaalhoeveelheden aan, voeg extra kostenposten toe of wijzig prijzen voor een realistische kostenraming. Genereer ten slotte een rapport van je calculatie om resultaten te analyseren en te delen met je team of klanten.

Stroomlijn het calculatieproces en breng efficiëntie in elk aspect van je bouwprojecten met het ERP-pakket van KPD en specifiek de calculatiemodule voor de bouw.

Kenmerken calculatie
KPD Tendering

Enkele voordelen op een rij

  • Nauwkeurige berekeningen: Elimineer fouten en verbeter de nauwkeurigheid van je bouwcalculaties met geavanceerde rekenfuncties.
  • Tijdsbesparing: Versnel het calculatieproces en krijg sneller inzicht in kosten en materialen, waardoor je waardevolle tijd bespaart.
  • Flexibiliteit: Pas onze software aan naar je specifieke behoeften met aanpasbare functies en modules.
    Real-time samenwerking: Werk naadloos samen met je team, waar ze zich ook bevinden, met real-time toegang tot calculaties en projectgegevens.
  • Klantenservice: Profiteer van onze uitstekende klantenservice en ondersteuning om je te helpen bij het maximaliseren van de voordelen van onze software.

Download

Webinar Tendering

On demand

Pieter Heymans, Product owner van Tendering, geeft je graag impactvolle inzichten waardoor je deze module optimaal kunt benutten.

Kom meer te weten over de belangrijkste eigenschappen van de calculatiesoftware zoals:

  • Hoe flexibel is de module Tendering?
  • Hoe importeer je een meetstaat?
  • Hoe kun je sneller calculeren?
  • Hoe koppel je een BIM-model?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Neem een duik in een nieuwe manier van werken.

We denken dat je het leuk gaat vinden.

Neem contact op

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan