fbpx Skip to main content

Een soepele overgang van papier naar digitaal.
Met Arco & KPD

Door de integratie van Arco in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools in de module ‘Finance‘.

Vraag een demo

Ontdek Arco

Voor elk type bouwbedrijf

In de snel evoluerende wereld van de bouwsector wordt digitalisatie steeds belangrijker om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Een essentieel onderdeel van dit streven naar efficiëntie is het digitaliseren en herkennen van boekhoudkundige gegevens, inclusief projectnummers, ordernummers en contractnummers. Arco is dé oplossing in de bouwsector die gespecialiseerd is in software en services voor het inscannen van facturen en het bieden van nauwkeurige gegevensherkenning.

Arco vormt een waardevolle aanvulling op de uitgebreide financiële module van KPD, specifiek afgestemd op de behoeften van bouwbedrijven. Het succesvolle partnerschap tussen Arco en KPD is al meerdere jaren op rij bevestigd, wat resulteert in een sterke en betrouwbare samenwerking.

Het belang van digitalisatie in de bouwsector.

Traditionele papieren facturen en handmatige boekhoudprocessen zijn tijdrovend en foutgevoelig. Door deze processen te digitaliseren, kunnen de bouwbedrijven aanzienlijke voordelen behalen. Digitalisatie maakt niet alleen snellere en nauwkeurigere gegevensverwerking mogelijk, maar ook betere traceerbaarheid en real-time data waardoor het makkelijker is om directe beslissingen te maken.

Arco is een toonaangevende oplossing binnen de bouwsector voor het inscannen en verwerken van facturen en andere documenten. Met geavanceerde software en diensten biedt Arco een gestroomlijnd proces voor het digitaliseren en herkennen van boekhoudkundige gegevens. Zo is iedereen vanaf de start op de hoogte. Projectleiders, medewerkers en algemene diensten kunnen op een eenvoudige manier informatie ophalen, hun goedkeuring geven of beslissingen nemen.

Efficiënt documentbeheer.

Door factuurverwerking te automatiseren versnelt Arco & KPD het boekhoudproces en vermindert het de afhankelijkheid van handmatige invoer. Dit bespaart kostbare tijd en stelt medewerkers in staat zich te concentreren op waardevollere taken. Door projectnummers, ordernummers en contractnummers te identificeren biedt Arco een hoog niveau van transparantie in de financiële stromen van een bouwbedrijf. Dit vergemakkelijkt het volgen en beheren van kosten en maakt het mogelijk om nauwkeurige rapportage en analyses uit te voeren. Het stelt bedrijven in staat om beter inzicht te krijgen in hun financiële situatie en projectprestaties, waardoor ze tijdig kunnen bijsturen indien nodig.

Binnen de bouwsector is het delen van kennis van essentieel belang voor een succesvolle uitvoering van projecten. Documentbeheer biedt bouwbedrijven de mogelijkheid om documenten en dossiers te delen tussen verschillende belanghebbenden, zoals projectmanagers, ingenieurs en uitvoerende teams. Dit stelt hen in staat om gemakkelijk informatie te delen, samen te werken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Een ander voordeel van efficiënt documentbeheer is de mogelijkheid om een centrale opslag van documenten te hebben. Hierdoor hebben alle betrokkenen toegang tot de gecentraliseerde en georganiseerde documenten. Dit bevordert de consistentie, vermindert verwarring en vereenvoudigt het zoeken naar specifieke documenten.

Peppol Acces Point

In de snel evoluerende wereld van elektronische facturering en zakelijke communicatie, is Peppol (Pan-European Public Procurement Online) uitgegroeid tot een essentiële standaard voor het stroomlijnen van e-facturatie en het bevorderen van efficiëntie in tal van sectoren, dus ook voor de bouwsector. Peppol biedt een uniforme en gestandaardiseerde infrastructuur voor de uitwisseling van elektronische documenten, met name elektronische facturen, tussen bedrijven, overheden en andere organisaties in heel Europa en daarbuiten.

Binnen deze context fungeert Arco als een cruciaal toegangspunt tot het Peppol-netwerk. Arco is een betrouwbare partner in de wereld van elektronische facturering en dataverwerking. Met Arco kunnen bouwbedrijven naadloos verbinding maken met het Peppol-netwerk en profiteren van de vele voordelen die elektronische facturering te bieden heeft.

De kracht van Arco in samenwerking met KPD ligt in het vermogen om factuurverwerking te automatiseren en de nauwkeurigheid van gegevensherkenning te garanderen. In deze tijd waarin digitalisering en efficiëntie essentieel zijn, is Arco als toegangspoort tot Peppol een waardevolle partner voor bedrijven die hun elektronische factureringsprocessen willen stroomlijnen en optimaliseren. Met Arco kunnen bedrijven met vertrouwen de toekomst van elektronische facturering tegemoetzien, wetende dat ze kunnen profiteren van een naadloze verbinding met het Peppol-netwerk en de voordelen van geavanceerde automatisering en gegevensbeheer.

Arco in het KPD ecosysteem.

De integratie van Arco in het KPD-ecosysteem zorgt voor een naadloze gegevensstroom en optimaliseert de bouwsector op vlak van digitale administratie. Met de combinatie van Arco en KPD hebben bouwbedrijven real-time inzicht in hun financiële gegevens en projectprestaties. Dit stelt hen in staat om proactief te handelen, eventuele afwijkingen te identificeren en tijdig beslissingen te nemen om projecten op koers te houden.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*