fbpx Skip to main content

Ontdek de toekomst van mobiliteit
Met ZF & KPD

Door de integratie van ZF in KPD Logistics gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek ZF

Voor elk type bouwbedrijf

Bij KPD geloven we in voortdurende vooruitgang en innovatie en ZF deelt dezelfde visie. ZF heeft een reputatie opgebouwd als een pionier in mobiliteitstechnologieën en biedt geavanceerde oplossingen die bedrijfstransport efficiënter, veiliger en intelligenter maken.

Waarom KPD vertrouwt op ZF

Loopt op rolletjes

In de bouwsector is efficiëntie van cruciaal belang. Met ZF’s geavanceerde aandrijflijn- en transmissietechnologieën kunnen jouw voertuigen optimaal presteren, ongeacht de omstandigheden. Dit vertaalt zich in betere brandstofefficiëntie en lagere operationele kosten, waardoor jouw bouwbedrijf een concurrentievoordeel krijgt.

 

Geen hobbelige rit

Veiligheid staat voorop bij ZF. Hun geavanceerde rijhulpsystemen en veiligheidstechnologieën zorgen ervoor dat jouw bestuurders en lading beschermd zijn, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Dit vermindert het risico op ongevallen en verhoogt de algehele veiligheid van uw activiteiten.

 

Samen op de juiste weg

De toekomst is verbonden en ZF begrijpt dit als geen ander. Dankzij geïntegreerde telematica-oplossingen kun je jouw wagenpark in realtime volgen en beheren. Dit stelt je in staat om operationele inefficiënties te identificeren en optimaliseren waardoor jouw bedrijf een hoger niveau van controle en zichtbaarheid krijgt.

 

Sneller schakelen

De integratie van ZF-technologieën in het KPD ecosysteem betekent meer dan alleen geavanceerde apparatuur en systemen. Het betekent een transformatie van jouw bedrijfsprocessen, waardoor je sneller, slimmer en efficiënter kunt werken. Van het vervoeren van bouwmaterialen naar afgelegen locaties of het beheren van een groot wagenpark, ZF stelt je in staat om uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten als nooit tevoren.

 

Duurzaam vooruit

Bij KPD begrijpen we de waarde van duurzaamheid en milieubewustzijn. ZF deelt deze betrokkenheid en biedt groene oplossingen, zoals elektrificatie en hybride aandrijflijnen, om de ecologische voetafdruk van jouw bouwbedrijf te verminderen. Samen zetten we stappen naar een duurzame toekomst voor bedrijfstransport en de bouwsector als geheel.

ZF in het ecosysteem

Met ZF’s geïntegreerde technologieën en diensten, die efficiëntie, veiligheid, connectiviteit, intelligentie en automatisering omvatten, wordt jouw bedrijfstransportlandschap getransformeerd. Stel je voor: geavanceerde aandrijflijnen die jouw voertuigen efficiënter maken, intelligente veiligheidssystemen die beschermen in elke situatie, en connectiviteit die realtime inzichten biedt in uw wagenparkbeheer. Deze integratie opent de deur naar een breed scala aan mogelijkheden en voordelen, specifiek ontworpen om jouw activiteiten in de bouwsector te vergemakkelijken. Het optimaliseren van processen, verlagen van kosten en verbeteren van prestaties worden allemaal binnen handbereik gebracht. Bij KPD zijn we vastbesloten om je te begeleiden op deze reis naar een verfijnde toekomst van bedrijfstransport. Samen met ZF streven we naar duurzaamheid, efficiëntie en groei, terwijl we de normen blijven verleggen voor wat er mogelijk is in jouw sector.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*