fbpx Skip to main content

Transport en logistiek
Met Zetes & KPD

Door de integratie van Zetes in de Logistics-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Zetes

Oplossingen voor transport en logistiek

In de dynamische wereld van bouwondernemingen is een geavanceerd ERP-pakket niet alleen een hulpmiddel, maar eerder een strategische partner om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan. KPD onderscheidt zich door nauwe samenwerkingen met toonaangevende bedrijven, waaronder het innovatieve Zetes. Laten we eens dieper ingaan op de kracht van de Zetes-integratie en hoe het de logistieke efficiëntie verbetert.

Waarom KPD vertrouwt op Zetes.

De integratie van Zetes in het KPD ERP-systeem resulteert in een aanzienlijke verbetering van uw logistieke processen. De verwerking en verificatie van inkomende goederen verlopen aanzienlijk sneller, wat direct leidt tot tijdsbesparing. Deze versnelde verwerking zorgt ervoor dat inkomende items snel en accuraat op de juiste locatie worden opgeslagen, waardoor de efficiëntie van uw magazijn aanzienlijk toeneemt.

De integratie biedt ook betere zichtbaarheid en nauwkeurigheid van uw voorraad. Dit resulteert minimaliseert de kans op fouten die later tot leveringsproblemen kunnen leiden.
Een bijkomend voordeel van de Zetes-integratie is het bewijs van de staat van de goederen. Dit bewijs is van onschatbare waarde bij eventuele geschillen met leveranciers, waardoor u stevig in uw schoenen staat. Ten slotte, door de hogere productiviteit in uw magazijn, bereikt u niet alleen een soepelere werking, maar bespaart u ook aanzienlijk op operationele kosten.

Logistieke oplossingen op maat
Zetes heeft zijn sporen verdiend door uitgebreide oplossingen te bieden voor de transport- en logistieke sector. Het verbeteren van nauwkeurigheid in leveringen, het verkrijgen van een helder overzicht van leveringen, of het verminderen van brandstofkosten, Zetes heeft de expertise om te helpen.

Operationele efficiëntie in de bouwsector
Voor bouwondernemers die streven naar meer efficiëntie en kostenbesparing, is de integratie van Zetes in het KPD ERP-systeem een meerwaarde. Door logistieke processen naadloos te integreren, biedt deze samenwerking bouwbedrijven de mogelijkheid om hun activiteiten te stroomlijnen.

Nauwkeurige leveringen
In de bouw is timing van essentieel belang. Met Zetes kunt u de nauwkeurigheid van uw leveringen verbeteren, waardoor u op tijd en binnen budget kunt blijven.

Transparantie in leveringen
Met Zetes krijgt u een helder zicht op uw leveringen. Dit betekent dat u in real-time kunt volgen waar uw materialen zijn, wat cruciaal is voor een effectief projectbeheer.

Kostenvermindering van brandstof
In de bouw draait het ook om kostenbeheersing. Zetes biedt oplossingen om brandstofkosten te verminderen.

Zetes in het KPD ecosysteem.

KPD’s samenwerking met Zetes brengt een nieuwe dimensie in het bouwmanagement. Door logistieke expertise te integreren in het alomvattende ERP-pakket, biedt deze samenwerking bouwondernemers de mogelijkheid om de logistieke afdeling binnen het bedrijf te optimaliseren. Deze integratie biedt niet alleen operationele efficiëntie, maar opent ook de deur naar kosteneffectieve en slimme bouwprocessen. Met Zetes en KPD is succesvol bouwmanagement binnen handbereik, zonder gedoe, gewoonweg efficiënt.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*