fbpx Skip to main content
Uniwin & KPD

Alle data centraal rond wegingen
Met Uniwin & KPD

Door de integratie van Uniwin in KPD Logistics of Projects gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek UniWin

Efficiënt wegen van grondstoffen

Efficiëntie is van vitaal belang voor het succes van elk project. Van het beheren van leveringen tot het optimaliseren van logistiek, elke stap in het bouwproces moet naadloos verlopen om tijd en middelen te besparen. Gelukkig biedt KPD, een toonaangevend ERP-pakket voor de bouwsector, de oplossingen die bedrijven nodig hebben om hun processen te stroomlijnen en te optimaliseren.

Een van de krachtige tools die KPD aanbiedt, is de integratie met Uniwin, een softwareplatform voor het efficiënt wegen van grondstoffen. Door Uniwin te combineren met de Logistics of Projects van KPD, kunnen bouwbedrijven hun processen verder verbeteren en een concurrentievoordeel behalen.

Maar hoe werkt deze integratie precies en welke voordelen biedt het voor uw bouwbedrijf? Laten we eens kijken.

Waarom KPD vertrouwt op UniWin

Met de integratie van UniWin en KPD kunnen bouwbedrijven de gegevensstroom tussen hun weegprocessen en ERP-systeem vereenvoudigen. Dit betekent dat informatie over gewogen grondstoffen naadloos wordt vastgelegd in het KPD-systeem, waardoor handmatige invoer en potentiële fouten worden geëlimineerd.

Door UniWin te integreren met de Logistics of Projects van KPD, krijgen bouwbedrijven real-time inzicht in hun voorraadniveaus en projectkosten. Dit stelt hen in staat om sneller beslissingen te nemen en hun middelen efficiënter te beheren.

Last but not least, de integratie van UniWin met KPD kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor bouwbedrijven. Door processen te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren, kunnen bedrijven tijd en middelen besparen, wat uiteindelijk resulteert in een verbeterde winstgevendheid.

UniWin in het KPD ecosysteem

De integratie van UniWin binnen het KPD ecosysteem biedt bouwbedrijven een krachtige oplossing om hun processen te optimaliseren en hun concurrentiepositie te versterken. Als je meer wilt weten over hoe KPD en UniWin uw bedrijf kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*