fbpx Skip to main content

De toekomst van activabeheer
Met Traxxeo & KPD

Door de integratie van Traxxeo in het KPD ecosysteem gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek Traxxeo

Voor elk type bouwbedrijf

Benut de kracht van technologie om jouw bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen met KPD, hét allesomvattende ecosysteem voor digitale bouwoptimalisatie. De toekomst van de bouw is digitaal. KPD zorgt ervoor dat je die toekomst met vertrouwen tegemoet kunt treden.

Met de integratie van Trixxeo in het KPD ecosysteem kunnen we bouwaannemers een revolutionaire manier bieden om arbeiders, voertuigen, machines en gereedschap optimaal te beheren. Hierdoor kan men bouwprojecten efficiënter, sneller en effectiever te beheren.

Waarom KPD vertrouwt op Trixxeo

Traxxeo streeft ernaar het beheer van bouwplaatsmiddelen ingrijpend te transformeren met als doel diverse processen aanzienlijk te verbeteren in termen van efficiëntie.

Hierdoor is men in staat om nauwkeurig en in realtime de locatie en status van arbeiders, voertuigen, machines en gereedschap volgen. Hierdoor kan men middelen optimaal toewijzen en beheren, waardoor verspilling wordt verminderd en productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Voor wie

Trixxeo biedt veelzijdige functies die een breed scala aan personen binnen de bouwindustrie ten goede kunnen komen. Een werfarbeider die nauwkeurige informatie nodig heeft over locaties en apparatuur, een werfleider die de voortgang van projecten moet volgen, een HR- of administratief medewerker die de inzet van arbeiders beheert, of iemand in financieel management die kosten wil optimaliseren. Zelfs het top-level management kan profiteren van het real-time inzicht in projectprestaties, terwijl IT-beheerders en de logistieke afdeling kunnen vertrouwen op geïntegreerde technologie voor vlotte operaties.

Effectief beheer van medewerkers

Trixxeo biedt aanzienlijke voordelen voor het effectieve beheer van medewerkers op de bouwplaats dankzij een reeks krachtige functies. Met geavanceerde functies zorgt Trixxeo voor een alles-in-één oplossing. Werknemers kunnen eenvoudig hun gewerkte uren digitaal vastleggen, wat leidt tot nauwkeurige en gemakkelijke urenregistratie. Bovendien zorgt de automatisering en digitalisatie voor een verlichting van de loonsadministratie.
Tijdrovende papierwerk wordt overbodig waardoor de betaling van medewerkers efficiënt en foutloos verloopt.

Efficiënt beheer mobiele activa

Met geavanceerde geolocatie van voertuigen kunnen bouwbedrijven real-time de exacte locatie van hun voertuigen volgen, wat leidt tot verbeterde routing, betere planning en snellere respons in geval van onvoorziene situaties.
Het tracken van werk- en gebruiksratio’s biedt diepgaande inzichten in hoe mobiele activa daadwerkelijk worden ingezet, waardoor bouwaannemers nauwkeurige beslissingen kunnen nemen om de efficiëntie te verhogen en middelen optimaal te benutten.

De automatisering van facturatie versnelt het factureringsproces, waardoor tijd en middelen worden bespaard, terwijl het tracken van apparatuur ervoor zorgt dat bouwaannemers altijd op de hoogte zijn van de locatie en status van hun apparatuur, wat resulteert in beter beheer en onderhoud.

Trixxeo in het KPD ecosysteem

Bij KPD begrijpen we dat elke bouwaannemer unieke behoeften en doelen heeft. Daarom bieden we een stapsgewijze implementatie van onze geïntegreerde oplossing met Trixxeo, zodat je kunt profiteren van de voordelen zonder dat je overweldigd wordt.

Op basis van jouw behoeften passen we het KPD ecosysteem aan en integreren we Trixxeo naadloos. Onze experts zorgen voor een soepele en foutloze implementatie, waarbij gegevens veilig worden gemigreerd en systemen perfect op elkaar worden afgestemd.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*