fbpx Skip to main content

KPD Tendering

Specifieke functies voor algemene aannemers

In de wereld van algemene aannemers is het calculatieproces een cruciale schakel in het succes van bouwprojecten. Prijsschommelingen, complexiteit van projecten en de behoefte aan nauwkeurigheid maken het een uitdaging. Hier komt KPD Tendering in beeld, als de meest krachtige calculatiesoftware die specifiek is ontworpen voor algemene aannemers. Laten we eens dieper ingaan op waarom KPD Tendering de ultieme partner is voor efficiënt en nauwkeurig calculeren.

Vrijblijvend adviesTendering
 • Samenwerking zonder grenzen ongeacht locatie
  KPD Tendering stelt jouw team in staat om samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden. De software biedt een naadloze samenwerking tussen teamleden, waardoor efficiëntie en communicatie naar nieuwe hoogten worden getild. Op kantoor, op de bouwplaats of elders, iedereen heeft toegang tot de meest actuele informatie.
 • Vereenvoudig uitdagende bouwprojecten
  Het aanbesteden van complexe bouwprojecten kan een ware uitdaging zijn, maar niet met KPD Tendering. De software is ontworpen om complexiteit te vereenvoudigen. Met geavanceerde functies en een intuïtieve interface kunnen algemene aannemers met vertrouwen bieden op projecten van elke omvang en complexiteit.
 • Kostenberekening met precisie: parameters en formules in actie
  KPD Tendering maakt gebruik van geavanceerde parameters en formules voor kostenberekening. Dit stelt gebruikers in staat om nauwkeurige en gedetailleerde calculaties te maken. Materieelkosten, arbeidskosten of indirecte kosten, de software biedt een hoge mate van precisie en flexibiliteit.
 • Topsheet/Biedingsblad: overzicht van kernwaarden
  Een overzichtelijke presentatie van kernwaarden is cruciaal in het calculatieproces. Met de topsheet/biedingsbladfunctie van KPD Tendering kunnen gebruikers snel de essentiële informatie van hun calculatie samenvatten. Dit verbetert niet alleen de communicatie intern, maar ook met opdrachtgevers.
 • Geoptimaliseerd voor grote schaal: Meer dan 15.000 posten
  Projecten, klein of groot, KPD Tendering is geoptimaliseerd om te presteren. Met ondersteuning voor meer dan 15.000 posten biedt de software een schaalbaarheid die voldoet aan de eisen van diverse bouwprojecten.
 • Uitgebreide rapportbouwer: Op maat gemaakte offertelayouts
  Een professionele offerte begint met een aantrekkelijke lay-out. KPD Tendering beschikt over een uitgebreide rapportbouwer waarmee gebruikers aangepaste offertelayouts kunnen creëren. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar verbetert ook de presentatie van uw voorstellen.
 • Multifunctioneel en meertalig: flexibiliteit in gebruik
  KPD Tendering is ontwikkeld met multifunctionaliteit in gedachten. De software ondersteunt meerdere gebruikers, talen en hoeveelheden, waardoor het een flexibele en aanpasbare oplossing is voor diverse behoeften van algemene aannemers.
 • Afdruk in VMSW-formaat: Naadloze documentuitwisseling
  Voldoen aan standaarden is essentieel, KPD Tendering begrijpt dat. Met de mogelijkheid om offertes af te drukken in VMSW-formaat, kunnen gebruikers naadloos communiceren en voldoen aan branchevereisten.
 • Livekoppeling met Excel: Efficiënte opmeting voor post-architectonisch beton
  De livekoppeling tussen de calculatie in KPD Tendering en Excel voor opmeting is een krachtige tool. Geen dubbel werk meer, alleen efficiëntie.
 • Verregaande integratie met 3D-BIM
  KPD Tendering biedt een verregaande bidirectionele integratie met 3D-BIM. Dit betekent niet alleen inzicht vanuit elk perspectief, maar ook de mogelijkheid om snel hoeveelheden uit het BIM-model te halen en te integreren in uw meetstaat.
 • Versiebeheer offertes
  Met KPD Tendering heb je volledige controle over de offertes met versiebeheer. Dit betekent dat je eenvoudig verschillende versies kunt beheren en zo de volledige historiek van het project kan opvolgen.

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan