fbpx Skip to main content

Tracken met een overzicht
Met Suivo & KPD

Door de integratie van Suivo in het KPD ecosysteem (zoals Logistics & People) gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek Suivo

Voor elk type bouwbedrijf

In de dynamische wereld van de bouwsector is efficiëntie de sleutel tot succes. Het beheren van projecten, personeel en assets kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste tools kunnen deze uitdagingen worden omgezet in kansen. Daarom zijn we trots om Suivo aan te bieden als een geïntegreerde oplossing binnen het KPD-ecosysteem. Hierdoor wordt jouw bouwbedrijf voorzien van de meest geavanceerde en doeltreffende technologieën.

Ontdek de trackingsgegevens in een overzicht

Suivo is een toonaangevende naam op het gebied van slimme technologieën voor onder andere het beheer van tijdsregistratie, rittenregistratie, track & trace, rijgedrag, check-in-at-work en asset-tagging. Het biedt een allesomvattende oplossing die de operationele processen in de bouwsector stroomlijnt en optimaliseert.

Waarom KPD & Suivo

Tijdsregistratie

Het bijhouden van arbeidstijden en het beheren van personeelsplanning wordt eenvoudiger dan ooit tevoren. Suivo stelt je in staat om nauwkeurige tijdsregistraties te verzamelen en te analyseren, waardoor je jouw resources effectiever kunt inzetten.

Rittenregistratie en Track & Trace

Met Suivo kun je de locatie van voertuigen en apparatuur in realtime volgen. Dit helpt bij het optimaliseren van de logistiek, het verminderen van brandstofkosten en het verbeteren van de algehele efficiëntie.

Rijgedrag

Het monitoren van rijgedrag draagt niet alleen bij aan veiligheid, maar ook aan brandstofefficiëntie en onderhoudskosten. Suivo biedt inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers en helpt bij het implementeren van positieve veranderingen.

Check-in-at-Work

Met de Check-in-at-Work functionaliteit van Suivo kunje gemakkelijk voldoen aan de wettelijke vereisten voor de registratie van aanwezigheid op bouwplaatsen. Dit minimaliseert administratieve lasten en zorgt voor naleving.

Asset-Tagging

Jouw apparatuur en materialen kunnen worden voorzien van Suivo’s slimme tags, waardoor je hun locatie en gebruik in realtime kunt volgen. Dit vermindert verlies, diefstal en onnodige aankopen. De inventaris wordt een stuk makkelijker waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat.

Suivo in het ecosysteem

Het is van cruciaal belang dat de tools die je gebruikt naadloos op elkaar aansluiten en dat is precies wat de integratie van Suivo met het KPD-ecosysteem biedt. Dankzij deze synergie kun je profiteren van een gecentraliseerde en geautomatiseerde aanpak van jouw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het volgen van voertuigen, het registreren van arbeidstijden of het taggen van assets, Suivo in combinatie met KPD maakt het mogelijk om al jouw gegevens op één plek te beheren en te analyseren.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*