fbpx Skip to main content
Smartdoc & KPD

Slim document Management
Met Smartdoc
(Amista) & KPD

Door de integratie van Smartdoc (Amista) in KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Smartdoc

Documentatie- en informatiebeheer op een hoger niveau

Dankzij KPD’s naadloze integratie met Smartdoc (Amista) wordt documentatie en informatiebeheer naar een hoger niveau getild. Smartdoc is niet zomaar een archiveringssoftware. Het legt intelligente links tussen alle bedrijfsdocumenten en informatie uit verschillende IT-toepassingen. Dit betekent dat niet alleen je documenten worden opgeslagen, maar dat de relaties tussen deze documenten en andere relevante gegevens worden vastgelegd. Dit maakt het mogelijk om een holistisch beeld te krijgen van al je bedrijfsprocessen.

Waarom KPD vertrouwt op Smartdoc (Amista)

In de wereld van de bouw draait alles om efficiëntie, nauwkeurigheid en het beheersen van complexe processen. Het beheren van projecten, het bijhouden van documentatie en het coördineren van teams vereist een hoog niveau van organisatie en samenwerking. Gelukkig bieden moderne technologieën zoals KPD en Smartdoc (Amista) een geïntegreerde oplossing die de bedrijfsprocessen vereenvoudigt en optimaliseert.

De perfecte synergie
Zowel KPD als Smartdoc (Amista) stelt bouwbedrijven in staat om hun activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Door KPD als centraal platform te gebruiken, kunnen bedrijven al hun projectgerelateerde activiteiten stroomlijnen, van het opstellen van offertes tot het beheren van resources. Tegelijkertijd zorgt de integratie met Smartdoc (Amista) ervoor dat alle documenten en gegevens die tijdens deze processen worden gegenereerd, nauwkeurig worden vastgelegd en met elkaar worden verbonden.

Voordelen voor de bouwsector
De voordelen van deze synergie zijn duidelijk. Minder tijd besteden aan het zoeken naar documenten en meer tijd besteden aan daadwerkelijke projectuitvoering. Ten tweede verhoogt het de nauwkeurigheid en transparantie, waardoor fouten worden geminimaliseerd. En ten slotte, maar zeker niet het minst belangrijk, biedt het een concurrentievoordeel door de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen en klantbehoeften.

Smartdoc (Amista) in het KPD ecosysteem

In een steeds veranderende en veeleisende industrie is het essentieel voor bouwbedrijven om vooruit te blijven kijken. Door te investeren in geavanceerde technologieën zoals KPD en Smartdoc (Amista) leggen ze een stevig fundament voor groei en succes op lange termijn. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van deze perfecte synergie en zet de volgende stap naar een geoptimaliseerd bouwbedrijf.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*