fbpx Skip to main content
Silver & KPD

De financiële stromen in één platform
Met Silverfin & KPD

Door de integratie van Silverfin in de Finance-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Silverfin

Cloud automatisering voor accountants

Van het beheren van projecten tot het bijhouden van financiële gegevens, in de bouwsector moet elke stap moet naadloos verlopen om concurrentievoordeel te behouden en groei te stimuleren. Gelukkig staan bedrijven zoals KPD en Silverfin paraat om de bouwbedrijven te ondersteunen met geavanceerde ERP-oplossingen en technologieën voor accountancy.

Waarom KPD vertrouwt op Silverfin

KPD staat bekend van hoogwaardige digitale oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor de unieke behoeften van de bouwsector. Met het alles-in-één pakket biedt KPD een centraal platform waar bouwbedrijven alle essentiële tools vinden die ze nodig hebben om hun werk te stroomlijnen en te optimaliseren. Vandaar het groot belang om samen te werken met partners, zoals Silverfin, die graag inzetten op efficiëntie.

Silverfin brengt alle aspecten van accounting samen in één naadloos geïntegreerd platform, waardoor het hele bedrijf kan werken volgens hetzelfde systeem. Door deze connectiviteit kunnen accountingprofessionals efficiënter werken en belangrijke taken automatiseren, zoals het beheren van dossiers en het opstellen van jaarverslagen. Met Silverfin kunnen bedrijven rekenen op een gestroomlijnde workflow die hen in staat stelt om hun activiteiten te optimaliseren.

Door alle data op één centrale locatie in de cloud te bewaren, garandeert Silverfin consistentie en betrouwbaarheid, ongeacht de gebruikte boekhoud of financiële software. Dit betekent dat bedrijven altijd werken met de juiste gegevens. Door te standaardiseren biedt Silverfin de perfecte basis voor nauwkeurige financiële rapportage en analyse.

Bij Silverfin staan alle gegevens centraal in de cloud, wat betekent dat ze direct beschikbaar zijn voor onze kant-en-klare digitale workflows. Dit stelt ons in staat om alle gangbare accountingtaken te automatiseren en te stroomlijnen. Of het nu gaat om het beheren van digitale dossiers, het opstellen van jaarrekeningen, het regelen van vennootschapsbelasting of het genereren van managementrapportages, ons platform biedt geavanceerde tools die het proces efficiënter maken.

Silverfin in het KPD ecosysteem

Door de krachten te bundelen, creëren KPD en Silverfin een krachtige synergie die de bouwbedrijven helpt te groeien. Het beheren van projecten, het bijhouden van financiële gegevens of het bieden van strategisch advies wordt steeds eenvoudiger. Deze samenwerking stelt bouwbedrijven en accountants in staat om doelgericht te werken.

In een sector die constant evolueert, zijn KPD en Silverfin toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de bouwbedrijven en accountants. Met hun gezamenlijke inspanningen zetten ze de standaard voor efficiëntie, concurrentievermogen en groei in de bouwsector, en bieden ze een solide basis voor succes in een uitdagende markt.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*