fbpx Skip to main content

Efficiënt HR-beleid
Met Securex & KPD

Door de integratie van Securex in de People-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Securex

Zet een feilloos HR-beleid op dankzij Securex

Als bouwbedrijf ben je voortdurend bezig met het managen van diverse projecten, teams en deadlines. Het succes van jouw onderneming staat of valt met een efficiënt personeelsbeheer. Daarom heeft KPD, jouw partner in bouwsoftware, ervoor gekozen om Securex te integreren in het uitgebreide ERP-platform. In deze blog verkennen we de voordelen van Securex als essentiële aanvulling op het KPD-systeem.

Waarom KPD vertrouwt op Securex.

Securex biedt een allesomvattende oplossing voor personeelsbeheer, waardoor je als werkgever één centrale plek hebt voor al je HR-processen. Het feit dat alle data centraal kan worden bijgehouden in het KPD ERP-platform, zorgt voor een gestroomlijnde ervaring. We lichten graag enkele aspecten uit.

Een sociaal secretariaat, zoals Securex, biedt bouwondernemers essentiële ondersteuning bij loonadministratie en sociale zekerheid. Door deze data te centraliseren in het KPD ERP-platform, wordt de loonverwerking geautomatiseerd, fouten geminimaliseerd en voldoet de onderneming aan de complexe sociale wetgeving.

Het beheer van vakantie- en verlofstelsels is een complexe taak, vooral in de dynamische bouwomgeving. Met geïntegreerde functionaliteiten in het KPD-systeem, kunnen bouwondernemers de flexibiliteit behouden die essentieel is voor hun bedrijf, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de individuele behoeften van werknemers. Dit draagt bij aan een gezonde balans tussen werk en privé, wat de tevredenheid en retentie van personeel bevordert.

Securex in het KPD ecosysteem.

Door het personeelsbeheer handig te implementeren in het KPD-ecosysteem, ben je verzekerd van een gestroomlijnde ervaring. Centralisatie van HR-processen, integratie van diverse tools, en de ondersteuning van Securex en haar partners zorgen voor een krachtige combinatie. Hiermee kun je als bouwondernemer niet alleen voldoen aan de complexe behoeften van de bouwsector, maar ook jouw focus houden op de kernactiviteiten en groei van jouw onderneming. Met KPD en Securex werk je samen aan het succes van jouw personeelsbeheer, en daarmee aan het succes van jouw hele onderneming.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*