fbpx Skip to main content
Ricoh in het KPD ecosysteem

Zorg voor een efficiënte documenteflow
Met Ricoh & KPD

Door de integratie van Ricoh in de Finance-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Ricoh

De workflow van jouw documentbeheer verbeteren

Het ERP-pakket van KPD is ontworpen om bedrijfsprocessen te versnellen door middel van digitalisatie. Dit betekent dat alles, van projectmanagement tot boekhouding, naadloos geïntegreerd kan worden in één enkel systeem. Hierdoor kunnen bedrijven hun operationele efficiëntie verhogen en tegelijkertijd kosten besparen.

Een van de essentiële aspecten van het ERP-pakket van KPD is de integratie van tools zoals Ricoh. Ricoh biedt een breed scala aan oplossingen voor digitale facturatie, die specifiek zijn afgestemd op organisaties die hun factuurprocessen willen optimaliseren. De digitale facturatie services van Ricoh maken het mogelijk voor bedrijven om in hun eigen tempo over te stappen van papieren facturen naar een efficiënter en goedkoper digitaal proces.

Waarom KPD vertrouwt op Ricoh

De voordelen van digitale facturatie zijn talrijk. Ten eerste vermindert het de hoeveelheid papierwerk aanzienlijk, wat niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook kostenbesparend werkt op lange termijn. Bovendien zorgt digitale facturatie voor een snellere verwerkingstijd, waardoor facturen sneller betaald kunnen worden en de cashflow van het bedrijf verbetert. Daarnaast minimaliseert het de kans op fouten en verlies van documenten, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het facturatieproces ten goede komt.

Bij Ricoh streven ze ernaar om de digital workspace te ontwikkelen, aan te passen, te implementeren en te onderhouden die perfect aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Ze werken nauw samen met jou om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat voldoet aan jouw unieke vereisten. Door gebruik te maken van slimme oplossingen en geavanceerde technologieën, bieden ze jouw medewerkers de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen en optimaal samen te werken, ongeacht tijd of plaats.

Ricoh in het KPD ecosysteem

Door de integratie van de digitale facturatie services van Ricoh in het ERP-pakket van KPD kunnen bouwbedrijven profiteren van al deze voordelen en meer. Ze kunnen hun factuurprocessen optimaliseren, hun operationele efficiëntie verhogen en hun concurrentiepositie versterken in een steeds veeleisender wordende markt.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*