fbpx Skip to main content

Ontdek de toekomst voor installatiebedrijven
Met Rexel & KPD

Door de integratie van Rexel in het KPD ecosysteem gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek Rexel

De groothandel in elektrisch materiaal binnen handbereik

In de dynamische wereld van elektrisch materiaal is het van groot belang voor bedrijven om hun voorsprong te behouden door toegang te hebben tot de nieuwste en meest betrouwbare producten. Hier komt Rexel, een toonaangevende groothandel in elektrisch materiaal, binnen het KPD-ecosysteem om de hoek kijken. Ontdek hoe deze naadloze integratie jouw bedrijf kan versterken en processen naar een hoger niveau kan tillen.

Waarom KPD vertrouwt op HandSoft

Directe toegang tot Rexel’s uitgebreide aanbod
Het KPD ecosysteem biedt directe toegang tot het uitgebreide assortiment van Rexel, met duizenden elektrische producten binnen handbereik. Ben je op zoek bent naar schakelmateriaal, verlichting, kabels, of andere elektrische componenten? Ontdek alle benodigdheden gemakkelijk en bestel via de geïntegreerde webshop. Dit elimineert de noodzaak om door verschillende platforms te navigeren en bespaart kostbare tijd.

Real-time synchronisatie van aankopen
Eén van de grootste voordelen van de integratie tussen Rexel en het KPD systeem is de real-time synchronisatie van aankopen. Wanneer je een aankoop doet in de Rexel webshop, wordt deze automatisch en onmiddellijk geregistreerd in het KPD systeem. Dit zorgt voor een naadloze gegevensstroom en minimaliseert het risico op fouten door handmatige invoer. De voorraadbeheer, financiële administratie en projectplanning worden allemaal geoptimaliseerd dankzij deze gestroomlijnde integratie.

Verbeterde efficiëntie en kostenbeheersing
Het KPD-ecosysteem in combinatie met Rexel stelt je in staat om bedrijfsprocessen te optimaliseren en kosten beter te beheersen. Met real-time inzicht in de aankopen en voorraadniveaus kunt je proactief reageren op veranderingen in de vraag en supply chain. Dit helpt verspilling te verminderen, productie-efficiëntie te verbeteren en tijdige levering van projecten te garanderen. Door de kracht van data te benutten, kunt u slimmere beslissingen nemen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Rexel in het KPD-ecosysteem

In een snel evoluerende wereld waarin elektrisch materiaal de ruggengraat vormt van jouw bedrijfsactiviteiten, is de integratie van Rexel in het KPD ecosysteem een strategische zet die jouw bedrijf aanzienlijke voordelen oplevert. Met directe toegang tot Rexel’s uitgebreide aanbod van elektrische producten en real-time synchronisatie van aankopen, wordt efficiëntie en nauwkeurigheid in je operationele processen verzekerd. Deze naadloze samenwerking optimaliseert niet alleen uw voorraadbeheer en financiële administratie, maar versterkt ook het vermogen om kosten te beheersen en tijdig te reageren op veranderende marktomstandigheden.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*