fbpx Skip to main content

Efficiënt personeelsbeheer.
Met Partena & KPD

Door de integratie van Partena in KPD People gebruik je een van je favoriete tools in het ecosysteem.

Vraag een demo

Ontdek Partena & KPD

Een HR-partner die meedenkt

Bij KPD richten we ons altijd op innovatie en het leveren van complete oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de bouwsector. We begrijpen dat elk aspect van jouw bedrijf, van calculatie en projectmanagement tot financiën en HR, naadloos moet samensmelten om efficiëntie en succes te garanderen. Daarom hebben we ervoor gekozen om Partena Professional te integreren in ons ERP-systeem. HR-beheer is een integraal onderdeel van elk succesvol bouwbedrijf. Van het beheren van loonadministratie, het navigeren door complexe sociaal-juridische vraagstukken of het aansturen van flexibele verloningsplannen.

Waarom KPD vertrouwt op Partena

Partena’s expertise in HR-beheer binnen de bouwsector is erg uitgebreid. We hebben ervaren dat hun team diepgaande kennis heeft van de unieke uitdagingen en kansen waarmee bouwbedrijven worden geconfronteerd. Van sociaal-juridisch advies tot het ondersteunen van complexe verloningsstructuren, Partena begrijpt de complexiteit van de sector en biedt gerichte oplossingen die jouw bouwbedrijf vooruit helpen.

Elk bouwbedrijf heeft zijn eigen dynamiek en unieke behoeften. Bij KPD geloven we sterk in het leveren van oplossingen die precies passen. Partena deelt deze overtuiging en biedt flexibele, op maat gemaakte HR-oplossingen die zijn afgestemd op een specifieke situatie.

Van personeelsplanning tot talentontwikkeling, Partena biedt een breed scala aan diensten in de module KPD People. Met de expertise van Partena kun je erop vertrouwen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke vereisten en kun je proactief inspelen op nieuwe ontwikkelingen door alle gegevens in te vullen in één systeem en te synchroniseren met jouw open ERP-systeem.

Ontdek Partena in het KPD ecosysteem.

Dankzij de naadloze integratie in het KPD ecosysteem vormt Partena een toegewijde HR-partner. Partena’s expertise in zowel HR, sociaal-juridisch advies en ervaren begeleiding maakt hen de perfecte aanvulling op KPD’s innovatieve ERP-platform. De flexibele en op maat gemaakte HR-oplossingen van Partena sluiten naadloos aan bij de unieke behoeften van elk bouwbedrijf.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*