fbpx Skip to main content
Nitro & KPD

Vertrouwde PDF & eSign software voor de bouwsector
Met Nitro & KPD

Door de integratie van Nitro in de Project-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Nitro

Betrouwbare PDF- en eSign

KPD biedt een geïntegreerde oplossing die specifiek is ontworpen om aan de unieke behoeften van de bouwsector te voldoen. Maar wat dit systeem echt onderscheidt, is de naadloze integratie met verschillende tools, waaronder het krachtige Nitro-platform voor veilige, conforme en betaalbare PDF- en eSign-oplossingen met geïntegreerde beveiliging voor eSignatures. Nitro biedt een revolutionaire manier om documenten te ondertekenen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste beveiligingsfuncties stelt Nitro bouwbedrijven in staat om documenten snel en veilig te ondertekenen, waar ze zich ook bevinden.

Waarom KPD vertrouwt op Nitro

Nitro is een alles-in-één PDF-editor, eSign-oplossing en realtime analyseplatform, gericht op documentbeveiliging, naleving en het opbouwen van vertrouwen bij gebruikers. Het is toegankelijk voor individuele gebruikers, teams van elke omvang en grote ondernemingen in alle sectoren, op zowel Windows-, Mac- als iOS-apparaten.

Jouw gegevens zijn kostbaar en verdienen de hoogste bescherming. Nitro streeft ernaar om gegevensbescherming op het hoogste niveau te bieden, met geavanceerde versleutelingsmethoden en strikte toegangscontroles. Je kunt er zeker van zijn dat jouw vertrouwelijke informatie veilig is bij Nitro.

KPD project centraliseert het werfbeheer en maakt het toegankelijk voor alle medewerkers van jouw bouwbedrijf. Zij kunnen de tool op afstand raadplegen vanaf hun pc, laptop of mobiele apparaat. Dankzij het gecentraliseerde documentbeheer kun je snel e-mails, technische gegevensbladen, contracten of andere documenten terugvinden.

Bereid de documenten voor, bepaal waar de ondertekeningsvelden moeten komen en verstuur ze ter ondertekening. Bovendien kun je de status van jouw documenten gemakkelijk volgen vanuit één intuïtief overzicht. Het archiveren van uw documenten gebeurt automatisch in KPD Project.

Nitro in het KPD ecosysteem

Het integreren van Nitro in het KPD ERP-systeem biedt tal van voordelen voor bouwondernemingen. Ten eerste stelt het bouwbedrijven in staat om naadloos documenten te ondertekenen en te beheren binnen hun vertrouwde ERP-omgeving, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de operationele efficiëntie. Bovendien voldoet Nitro aan strikte nalevingsnormen en biedt het geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor bedrijven gemoedsrust hebben bij het omgaan met vertrouwelijke documentatie. Dankzij deze integratie kunnen bouwondernemingen profiteren van een geïntegreerde en veilige oplossing voor documentbeheer, waardoor ze hun focus kunnen leggen op het succesvol uitvoeren van projecten zonder zich zorgen te hoeven maken over administratieve rompslomp.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*