fbpx Skip to main content

Nieuw: My Day App

Communicatie tussen kantoor en werf gecentraliseerd

Ontdek de My Day App voor een ongekende verbinding tussen werven en kantoor. Voorheen was communicatie in de bouwsector versnipperd: planning via SMS, urenregistratie via verschillende tools, meldingen van ziekte, verlof en werfproblemen via diverse kanalen. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat zowel arbeider, werfleiding als HR snel aan de slag kunnen.

  • Raadplegen van de dagplanning voor de arbeider, incl. gedetailleerde informatie zoals de locatie van de werf en wie is de werfleiding
  • Uurregistratie
  • Communiceren van werfproblemen
  • Communiceren over ziekte, verlof en weerverlet
  • Inplannen van jobs voor arbeiders met bijbehorende notificaties
Vrijblijvend adviesPrijs

Enkele specificaties.

Gestroomlijnde communicatie door een intuïtief interface.

Dagplanning

De arbeider ontdekt waar hij morgen aan de slag kan.

Uurregistratie

Registratie van uren. Zowel voor een volledige dag als per dagdeel.

Communicatietool

Communiceren van werfproblemen, ziekte, verlof en weerverlet.

Notificaties

De arbeider krijgt notificaties bij diverse updates. Zowel in-app als meldingen op het startscherm.

Aan de slag.

Met de My Day App wordt de communicatie tussen kantoor en werf een gestroomlijnde ervaring. Van planning tot probleemoplossing, de My Day App is de rechterhand van de arbeider. Wil je graag aan de slag? Onze experten ondersteunen je graag. Neem contact op voor meer informatie.

Een gestroomlijnde dagplanning

Arbeiders hebben de mogelijkheid om hun dagplanning in detail te raadplegen. Hierin vinden ze informatie zoals locatie, taken en extra opmerkingen (bijvoorbeeld: ‘Door de aanhoudende regen kan de omgeving enorm drassig zijn’). De planning van de arbeiders wordt verzorgd door de werfleiding. Door een duidelijke taakverdeling zorgt de werfleiding voor een efficiënte workflow op de werf. De werfleiding volgt mogelijke problemen op tijdens de uitvoering via de My Day App.

Efficiënte uurregistratie

De uren worden per dagdeel of per dag geregistreerd. Als een werknemer ziek is, verlof heeft of er sprake is van weerverlet, volgt de werknemer enkele eenvoudige stappen op het hoofdscherm om dit door te geven. Verantwoordelijke partijen, zoals de HR-afdeling en werfleiding, worden real-time op de hoogte gehouden.

Directe communicatielijnen

De My Day App fungeert als een naadloze verbinding tussen arbeiders en kantoormedewerkers zoals werfleiding en HR. Het biedt een moeiteloze manier om problemen op de werf snel door te sturen, inclusief de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Deze tool waarborgt dat de werfleiding op een snelle en gestructureerde wijze op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen op de werf. Dankzij de overzichtelijke workflow kan een arbeider gemakkelijk navigeren naar specifieke onderwerpen, bijvoorbeeld ‘Voeg foto toe en vink het onderwerp aan’. Het is net zo gebruiksvriendelijk als WhatsApp, maar dan efficiënter door de ingebouwde structuur.

Notificaties

Handige notificaties vormen een onmisbare schakel in het informeren van arbeiders over belangrijke updates. Deze meldingen zorgen voor een constante verbinding en houden arbeiders up-to-date, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van veranderingen die hun werk kunnen beïnvloeden.

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan