fbpx Skip to main content

Automatische opslagsystemen
Met ModulaLift & KPD

Door de integratie van ModulaLift in het KPD Logistics gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek ModulaLift

Voor elk type bouwbedrijf

Ontdek de krachtige synergie tussen KPD en ModulaLift, die jouw bouwbedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen. Als toonaangevende speler in de bouwsector begrijpen we de uitdagingen waarmee je dagelijks te maken hebt. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met ModulaLift om jouw goederenstroom te optimaliseren en efficiëntie te maximaliseren.

Jouw logistieke partner

Voor bouwbedrijven is het vervoeren van goederen van het hoofdmagazijn naar de bouwplaats vaak een complexe taak. Hier komt ModulaLift in actie. De geavanceerde automatische opslagsystemen werken volgens het beproefde ‘goederen naar de man’-principe. Met precisie en snelheid brengen de geautomatiseerde machines de gevraagde materialen op ergonomische hoogte, klaar om door jouw team te worden gebruikt. Het resultaat? Verbeterde productiviteit, gestroomlijnde operaties en een verbluffende ruimtebesparing tot wel 90% in jouw magazijn.

KPD Logistics voor een naadloze uitvoering

ModulaLift werkt hand in hand met KPD Logistics om een vlekkeloze logistieke ervaring te garanderen. Onze intelligente systemen zijn naadloos geïntegreerd, waardoor je niet alleen tijd en ruimte bespaart, maar ook kosten verlaagt en operationele complexiteit minimaliseert. Met KPD Logistics kun je vertrouwen op een geoptimaliseerde goederenstroom zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent.

Waarom KPD & ModulaLift

De keuze voor ModulaLift binnen het KPD ecosysteem is geen toeval. We zijn trots om samen te werken met een partner die dezelfde toewijding aan innovatie en kwaliteit deelt als wij. Hier zijn enkele redenen waarom KPD vertrouwt op ModulaLift:

  • Efficiëntieboost: Dankzij de geautomatiseerde leveringen van ModulaLift worden jouw teams ontlast van zware transporttaken, wat resulteert in verhoogde efficiëntie op de bouwplaats.
  • Tijdsbesparing: Tijd is geld in de bouwsector. Met ModulaLift krijg je snelle toegang tot materialen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en projecten op schema blijven.
  • Ruimteoptimalisatie: De verticale opslagsystemen maximaliseren jouw beschikbare ruimte, waardoor je meer voorraad kunt opslaan zonder concessies te doen aan efficiëntie.
  • Veiligheid en ergonomie: ModulaLift zorgt voor ergonomische levering van materialen, waardoor het risico op blessures wordt verminderd en de algehele veiligheid op de bouwplaats wordt verbeterd.

Een nieuwe dimensie in bouwlogistiek met KPD en ModulaLift

Welkom in de toekomst van bouwlogistiek, aangedreven door de krachtige samenwerking tussen KPD en ModulaLift. We begrijpen de unieke uitdagingen van jouw branche en zijn vastbesloten om je te voorzien van oplossingen die de norm verleggen. Laat ons jou helpen om jouw bouwoperaties te optimaliseren, kosten te verlagen en succes te behalen in een veeleisende markt. Samen bouwen we aan een efficiënte en succesvolle toekomst.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*