fbpx Skip to main content
Lucanet & KPD

Automatiseer je financiële stromen
Met LucaNet & KPD

Door de integratie van LucaNet in de Finance-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek LucaNet

Financiële complexiteit eenvoudig maken

Succes is afhankelijk van nauwkeurige planning, efficiënt beheer van middelen en het vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden. De software van KPD biedt een uitgebreide oplossing die specifiek is ontworpen is voor de bouwsector. Hierdoor wordt het mogelijk om bouwprojecten tot in de puntjes te beheren en bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. KPD is een open ERP, dat betekent dat een naadloze integratie met jouw favoriete tools een zekerheid is. Eén van deze sterke tools is LucaNet.

Waarom KPD vertrouwt op LucaNet

Met hun geavanceerde software krijg je snel en betrouwbaar inzicht in cijfers, budgetten en forecasts. Het genereren van managementrapportages gebeurt steeds automatisch.

Met meer dan 20 jaar ervaring in software-ontwikkeling biedt LucaNet een schat aan expertise die je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Het CPM-platform voor finance geeft je niet alleen de tools die je nodig hebt, maar ook de tijd en energie om je te concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

All-in-one
De software van LucaNet biedt een uitgebreide oplossing voor financiële consolidatie, afsluiting, begroting en rapportage, allemaal op één geïntegreerd platform. Dit stelt bouwbedrijven in staat om al hun financiële processen te beheren vanuit één centrale hub.

Eenvoudige toegang tot gegevens
Met slechts één klik hebben gebruikers toegang tot nauwkeurige en real-time financiële gegevens. Deze directe toegang tot betrouwbare informatie stelt bedrijven in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen.

Gebruiksvriendelijk
Onze software is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, met intuïtieve interfaces die eenvoudig te gebruiken zijn voor financiële professionals zonder uitgebreide IT-vaardigheden. Dit maakt snelle aanpassingen mogelijk zonder de noodzaak van kostbare en tijdrovende IT-interventies.

Automatisering
Door middel van geavanceerde technologieën worden routinematige financiële processen geautomatiseerd, wat resulteert in consistente en foutloze resultaten.

LucaNet in het KPD ecosysteem

Door de krachten te bundelen met KPD en LucaNet, leg je een stevig fundament voor succes in de bouwsector. Of je nu op zoek bent naar betere projectbeheerprocessen of naar geavanceerde financiële analyses, wij bieden de perfecte synergie om je bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*