fbpx Skip to main content

Een vlotte personeelsadministratie
Met Liantis & KPD

Door de integratie van Liantis in de People-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Aan de slag met Liantis

Compagnon van mensenzaken

In de veeleisende wereld van de bouwsector is het belangrijk op te vertrouwen op digitale experten. Daarom vertrouwt KPD op verschillende partners om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Zo vond KPD de weg naar Liantis. Zij zijn jouw betrouwbare gids voor duidelijke informatie, nauwgezette administratieve ondersteuning, gericht advies en concrete begeleiding gedurende elke fase van jouw onderneming in de bouwsector. Als je de fundamenten legt voor een succesvol bouwbedrijf of als je wilt groeien en evolueren, dan is Liantis de partner waarop je kunt vertrouwen. Laten we samen ontdekken hoe Liantis jouw bouwonderneming naar nieuwe hoogten kan tillen.

Waarom KPD vertrouwt op Liantis.

Aanwerving en personeelsadministratie
Naarmate je bedrijf groeit, kan het aannemen van werknemers een cruciale stap zijn. Liantis biedt uitgebreide ondersteuning bij de aanwerving en personeelsadministratie. Ze zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en helpen je bij het opstellen van arbeidscontracten en loonadministratie. Afwezigheid van medewerkers kan een uitdaging vormen voor bouwbedrijven. Liantis biedt tools en advies om verzuim te minimaliseren en de productiviteit te maximaliseren. Je kunt rekenen op efficiënte en deskundige ondersteuning voor al jouw personeelsadministratie. Ze nemen de complexiteit van loonberekening en sociale wetgeving uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van het bouwbedrijf.

Een solide HR- en welzijnsbeleid opbouwen
Een sterk en gezond team is essentieel voor succes in de bouwsector. Liantis staat je bij in het ontwikkelen van een performant HR- en welzijnsbeleid. Ze helpen je bij het creëren van een aangename werkomgeving en bieden ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling en welzijnsprogramma’s voor jouw medewerkers. Liantis biedt gericht advies op maat van jouw bouwbedrijf. Of het nu gaat om HR-management, financiële planning, of strategische groei, hun experts hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden naar succes.

Bescherming tegen ondernemingsrisico’s
In de bouwsector zijn er altijd risico’s verbonden aan projecten en ondernemerschap. Liantis biedt uitgebreide verzekeringsoplossingen om jou en je medewerkers te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Ze helpen je bij het identificeren van risico’s en bieden op maat gemaakte verzekeringspakketten om jouw bedrijf te beschermen.

Liantis in het KPD ecosysteem.

Bij KPD begrijpen we dat de bouwsector unieke uitdagingen met zich meebrengt, en daarom zijn we er trots op om samen te werken met Liantis. Hun expertise en toewijding aan het ondersteunen van ondernemers in de bouwsector sluiten naadloos aan bij onze missie om jou te helpen groeien en succesvol te zijn. Samen met Liantis en KPD ben je klaar om te bouwen aan een sterke toekomst voor jouw bouwbedrijf.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*