fbpx Skip to main content
KPD & Kresoft

Een overzicht over heel het het materieel
Met Kresoft Stargon & KPD

Door de integratie van Kresoft Stargon in de Logistics-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Kresoft Stargon

Krijg grip over je betonstaal, staalprofielen, betonwaren en bouwmaterialen

KPD, een toonaangevend bedrijf op het gebied van software voor de bouwsector, heeft zichzelf bewezen als een onmisbare partner voor bouwbedrijven. Het ERP pakket stelt bedrijven in staat om hun processen te stroomlijnen, resources efficiënt te beheren en projecten naadloos te laten verlopen.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de KPD-software is de integratie van verschillende tools, waaronder het veelgeprezen Kresoft Stargon. Deze integraties zijn de sleutel tot optimalisatie. Door naadloos te communiceren met andere software en systemen die in de bouwsector worden gebruikt, maakt KPD het mogelijk om gegevens te centraliseren, workflows te automatiseren en de algehele efficiëntie te verhogen.

Waarom KPD vertrouwt op Kresoft Stargon

Een bijzonder krachtige tak van Kresoft is Stargon, een modulair opgebouwd ERP-programma voor bedrijven actief met betonstaal, staalprofielen, betonwaren en/of bouwmaterialen. De verschillende afdelingen binnen een bedrijf zoals verkoop, inkoop, planning, productie, logistiek, magazijn, administratie en facturatie gaan efficiënter samenwerken. Stargon biedt de tools die nodig zijn om alles soepel te laten verlopen. De modulaire aanpak betekent dat bedrijven kunnen kiezen welke functies het meest relevant zijn voor hun specifieke behoeften, en deze naadloos kunnen integreren in hun bestaande workflows.

Beheer moeiteloos verschillende aspecten van jouw bedrijfsactiviteiten en volg het op met Stargon. Dit omvat onder andere het beheer van relaties, contactpersonen, medewerkers, machines, mallen, vormen, artikelen, documenten, projecten, offertes (zowel inkoop als verkoop), orders (eveneens inkoop en verkoop), facturen (zowel inkoop als verkoop) en eventuele klachten. Bovendien biedt Stargon slimme modules voor het inlezen en/of creëren van buigstaten en labels, waardoor je deze processen efficiënt kunt uitvoeren.

Daarnaast kan Stargon worden geïntegreerd met jouw machines, bijvoorbeeld voor het knippen, buigen en lassen van wapeningsstaal, evenals met jouw financiële software (indien deze integratie wordt ondersteund). Dit zorgt voor een naadloze samenwerking tussen verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering.

Kresoft Stargon in het KPD ecosysteem

De integratie van Stargon binnen het KPD-ERP pakket biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven in de bouwsector. Stargon, als modulair opgebouwd ERP-programma, stelt bedrijven in staat om verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering te beheren en te optimaliseren, waaronder relatiebeheer, projectmanagement, voorraadbeheer, financiën en meer. Dankzij de naadloze integratie met het KPD-ERP pakket kunnen gebruikers profiteren van een geïntegreerde en gestroomlijnde ervaring, waarbij gegevens gemakkelijk kunnen worden uitgewisseld tussen verschillende modules en processen.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*