fbpx Skip to main content

Academy

Kickstart jouw digitale strategie door het KPD ecosysteem. Samen met voortrekkers in de bouw heeft KPD de digitalisering gevormd en opnieuw gedefinieerd.

Onze Academy biedt een breed scala aan modules die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verhogen van de productiviteit. Vroeger boden we onze modules aan in groepsverband, maar nu bieden we ook de mogelijkheid om 1 op 1 te leren. Dit geeft jou de kans om je volledig te concentreren op de specifieke kennis en vaardigheden die jij wilt verbeteren.

Meer info over de academy?

Klaar om te versnellen? Wij ook. Kom meer te weten over onze sterke modules en hoe je de bedrijfsprocessen versnelt.

Voor technische en algemene vragen kun je terecht in ons Helpcentrum.

KPD

Stadsbeemd 1013
3545 Halen
+32 (0) 13 46 04 60

Algemene vragen
info@kpd.be

Afdeling verkoop
marketing@kpd.be

Helpcenter
helpdesk@kpd.be

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Land

Geregistreerd dienstverlener

Als digitale versneller van bouwbedrijven geven we elk bouwbedrijf een duwtje in de rug. Wat kun je verwachten?

Registreer je online, tot ten laatste 14 dagen na de opleidingsdatum en win tot 30% van het opleidingstarief terug door de subsidie ‘Digitalisering’. Elke onderneming die data wil inzetten om hun producten, diensten en processen slimmer te maken komt in aanmerking.

Product support

Directe assistentie is nabij.

help.kpd.be

Ons Helpcenter geeft je toegang tot release notes, demo’s en een kennisdatabase met extra product informatie.

helpdesk@kpd.be

Onze helpdesk staat voor je klaar tussen 08:00 en 17:00.

+32 (0) 13 46 04 60

Je kan ons ook telefonisch bereiken tussen 08:00 en 17:00.

Onze services

Vlotte start & opvolging gegarandeerd.

Consultancy & advies

Een implementatieproject begint met een consultancyfase. De bedrijfsprocessen worden geanalyseerd en gematcht met het KPD ecosysteem. Je krijgt een overzicht van de te automatiseren processen terwijl de consultants een passend voorstel uitwerken.

Op maat

Op basis van de voorgaande analyse stemmen we de software volledig af op de werkwijze binnen jouw organisatie. Door het aanpassen van parameters bepalen we hoe het systeem reageert in een specifieke situatie. Indien gewenst gaan onze programmeurs aan de slag met het op maat programmeren van bepaalde functionaliteiten.

Hardware

KPD heeft alles in huis om jouw ICT infrastructuur perfect te laten functioneren. Eén aanspreekpunt voor zowel software als hardware. De gespecialiseerde dienst zorgt voor de installatie en het onderhoud van het bedrijfsnetwerk en de serviceinfrastructuur.

Helpdesk

De helpdesk van KPD staat altijd klaar om jou te helpen bij vragen of problemen. Het is mogelijk om de Helpdesk telefonisch of per e-mail te bereiken. Indien nodig nemen we jouw scherm over en lossen het probleem op.

Training

De implementatie is helemaal klaar. De medewerkers worden opgeleid en krijgen verschillende tips en tricks mee. Door praktische training krijgt het team de software snel onder de knie.