fbpx Skip to main content

28 maart 2023

Klantendag

De klantendag was een groot succes en we willen graag alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. Tijdens deze dag hebben we veel vragen ontvangen en we willen de antwoorden graag met jullie delen.

Feedback

Q&A

Tijdens de presentaties konden alle deelnemers hun vragen stellen via sli.do. Er werden veel interessante vragen gesteld en bij deze beantwoorden de vragen stuk voor stuk. Als je deze Q&A-sessie wilt bekijken, kun je het document downloaden via de knop hieronder.

Download feedback

Herbeleef klantendag 2023

Kon je helaas niet aanwezig zijn tijdens onze klantendag? Geen zorgen, want je kunt nog steeds de presentaties bekijken! De powerpoint-slides van de verschillende sessies zijn beschikbaar om te downloaden. Zo kun je alsnog de waardevolle informatie en inzichten verkrijgen die op deze dag werden gedeeld. Wil je graag de live-demo’s bekijken? Vraag ze aan via onderstaande knop.

Nieuw

Factuurgoedkeuring

Net na de uiteenzetting van de modules deed Geert een alom gekende ‘One more thing’. De deelnemers ontvingen een QR-code waarmee ze de nieuwste app kunnen zien: ‘Factuugoedkeuring’. Door te swipen of te schudden met de smartphone kunnen facturen goedgekeurd worden. We zijn steeds nieuwsgierig naar jouw feedback.

Feedback

Een compleet ecosysteem.

Verlies geen tijd aan het zoeken van informatie. Alle
werkinstrumenten heb je in handbereik, in één platform.

Bekijk onze integraties

Meer weten?

Maak kennis met onze module tijdens een demo.
We tonen het je graag!

Vraag jouw demo aan