fbpx Skip to main content
Kiloweb & KPD

Flexibel wegen.
Met Kiloweb & KPD

Door de integratie van Kiloweb in KPD Project gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Kiloweb

Webbased weegpakket

Met een focus op de bouwsector biedt KPD een alles-in-één ERP-pakket dat de dagelijkse taken rondom de werf vereenvoudigt. Met de module Project ga je verder dan alleen het organiseren van inhoud. Je speelt steeds kort op de bal dankzij toegang tot de meest recente informatie. Dankzij Projects blijf je steeds op schema want je krijgt real-time inzicht op de uitgaven door gedetailleerde financiële rapporten. Kritieke kosten kunnen hierdoor geïdentificeerd worden waardoor overschrijdingen en vertragingen tijdig opgemerkt worden.

Projects bevat verschillende integraties waaronder Kiloweb, een webbased weegpakket om werkelijk wereldwijd te wegen en de verwerking van uw weeginfo te automatiseren.

Waarom KPD vertrouwt op Kiloweb

De accurate registratie van weeginformatie via de weegbrug vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het is daarom van groot belang dat deze gegevens efficiënt en betrouwbaar worden verzameld en verwerkt. Om aan deze behoefte te voldoen, werd Kiloweb ontwikkeld: een webgebaseerde weegapplicatie die het mogelijk maakt om vanaf elke locatie en met elk apparaat met internettoegang te wegen.

Kiloweb biedt verschillende manieren om weegdata te registreren. Weegoperatoren kunnen dit doen via een pc of tablet, via de weegoperator of chauffeur direct op het weegtoestel IT8000E, of zelfs via chauffeurs die zichzelf wegen met behulp van een touchscreen, al dan niet met een badge. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om op verschillende manieren en op verschillende locaties nauwkeurige weeggegevens vast te leggen, wat de operationele efficiëntie verhoogt en de kans op fouten verkleint.

Bovendien biedt Kiloweb een scala aan functionaliteiten die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van bouwondernemingen te voldoen. Van het genereren van gedetailleerde weegrapporten tot het beheren van gebruikersrechten, Kiloweb stelt gebruikers in staat om het maximale uit hun weegprocessen te halen. Met een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide ondersteuning is Kiloweb de ideale partner voor bouwbedrijven die streven naar efficiëntie en nauwkeurigheid in hun bedrijfsvoering.

Kiloweb in het KPD ecosysteem.

Kiloweb integreert naadloos in het KPD-ecosysteem, waardoor het een onmisbare toevoeging is voor bouwondernemingen die streven naar efficiëntie en nauwkeurigheid. Door de webgebaseerde weegapplicatie kunnen gebruikers op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat met internettoegang wegen. De cruciale weeginformatie wordt efficiënt en betrouwbaar vastgelegd, en dankzij de geïntegreerde tools binnen het KPD ERP-systeem wordt deze informatie direct gesynchroniseerd met andere bedrijfsprocessen. Kiloweb biedt flexibiliteit in het registreren van weegdata. Hierdoor past Kiloweb perfect binnen het KPD-ecosysteem, waar het bijdraagt aan een gestroomlijnde workflow, minimalisatie van fouten en optimalisatie van de algehele bedrijfsvoering van bouwondernemingen.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*