fbpx Skip to main content
Weegsoftware bouw

Gebruiksvriendelijke wegen.
Met Kilosoft & KPD

Door de integratie van CPS Kilosoft in KPD Project gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek CPS Kilosoft

Weegsoftware voor weegbruggen

Ben je op zoek naar een krachtig ERP-pakket dat specifiek is ontworpen voor de bouwsector? Onze ERP-software is volledig afgestemd op de unieke behoeften van de bouwindustrie. KPD integreert verschillende tools om ervoor te zorgen dat al jouw operationele processen naadloos verlopen. Een van onze krachtige tools is CPSKilosoft, een uitgebreide weegsoftware voor weegbruggen en containerverhuur. Met CPS Kilosoft optimaliseer je jouw logistieke processen en verbeter je de efficiëntie van jouw materiaalbeheer.

Waarom KPD vertrouwt op CPS Kilosoft

De juiste tools zijn essentieel voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen in de bouwsector. Daarom vertrouwen we op CPS Kilosoft als onderdeel van onze ERP-oplossing.

Modulaire Opbouw
CPS Kilosoft is volledig modulair opgebouwd, waardoor je de flexibiliteit hebt om alleen de modules aan te schaffen die voor jouw bedrijf relevant zijn.

Geïntegreerde Bedrijfsprocessen
CPS Kilosoft bundelt alle belangrijke bedrijfsprocessen op één plek. Of het nu gaat om het beheren van wegingen, het bijhouden van klantinformatie, het plannen van transporten of het beheren van grondprojecten, CPS Kilosoft biedt een gestroomlijnde oplossing die zorgt voor efficiëntie en nauwkeurigheid.

Administratief beheer
CPS Kilosoft is speciaal ontworpen om het administratief beheren van wegingen eenvoudig en efficiënt te maken. Het systeem koppelt moeiteloos wegingen aan de benodigde basisbestanden, zoals klanten, werven, transporteurs en grondprojecten. Dit zorgt voor een vlotte en performante workflow, waarbij alle relevante informatie binnen handbereik is.

De grootste troeven
Voordelige software met uitstekende ondersteuning
Eenvoudig in gebruik
Snel en moeiteloos te leren
30 jaar expertise in het implementeren van IT-projecten
Naadloze samenwerking met Microsoft Office

CPS Kilosoft in het KPD ecosysteem.

Door te vertrouwen op CPS Kilosoft als onderdeel van onze ERP-oplossing, kunnen wij bij KPD onze klanten voorzien van een krachtige tool die bijdraagt aan de optimalisatie van hun weegprocessen en het verbeteren van hun algehele bedrijfsefficiëntie. Wil je meer weten over hoe KPD jouw bedrijf kan transformeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo of meer informatie.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*