fbpx Skip to main content

Een overview over opslag
Met Kardex & KPD

Door de integratie van Kardex in de Logistics-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Kardex

Opslagoplossingen

Als bouwondernemer weet je als geen ander hoe cruciaal efficiëntie en nauwkeurigheid zijn in jouw dagelijkse activiteiten. Het beheren van projecten, het coördineren van teams en het hanteren van complexe logistiek vereisen een geavanceerd ERP-systeem dat specifiek is ontworpen voor de bouwsector. In dat opzicht is KPD jouw ideale partner. In dit artikel willen we de schijnwerpers richten de integratie met bedrijven zoals Kardex.

Waarom KPD vertrouwt op Kardex.

Binnen ons ERP-systeem is de integratie met Kardex mogelijk. Kardex is een pionier op het gebied van geautomatiseerde opslagoplossingen. Kardex begrijpt dat de bouwsector specifieke eisen stelt aan opslag en order picking activiteiten. Daarom bieden hun oplossingen een ongeëvenaarde efficiëntie en optimalisatie.

Kardex maakt gebruik van geavanceerde geautomatiseerde opslagtechnologieën om jouw magazijnbeheer naar een hoger niveau te tillen. Het systeem maakt gebruik van verticale en horizontale opslagmodules die ruimte besparen en tegelijkertijd snelle toegang tot materialen mogelijk maken. Dit is van onschatbare waarde voor bouwondernemers, waar voorraadbeheer en snelle toegang tot benodigde materialen cruciaal zijn.

De geautomatiseerde order picking oplossingen van Kardex zorgen ervoor dat jouw teams efficiënter kunnen werken. Het systeem identificeert de locatie van benodigde materialen en haalt deze automatisch naar voren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en fouten worden geminimaliseerd.

Optimale efficiëntie: Door de integratie van Kardex in het KPD ERP-systeem bereik je optimale efficiëntie in jouw magazijn- en orderbeheer.

Ruimtebesparing: Kardex’s verticale of horizontale opslagmodules maximaliseren de ruimte in jouw magazijn, waardoor je meer voorraad kunt opslaan zonder extra fysieke ruimte nodig te hebben.

Foutreductie: Geautomatiseerde order picking vermindert menselijke fouten, wat essentieel is in de bouwsector waar nauwkeurigheid van groot belang is.

Handige informatie over jouw voorraadstatus, waardoor je proactief kunt reageren op veranderingen en de controle behoudt over jouw logistieke processen.

Kardex in het KPD ecosysteem.

De samenwerking tussen KPD en Kardex biedt de sleutel tot een uitgebreid ERP-systeem dat de behoeften van bouwondernemers oplost. KPD is er trots op om bouwondernemers te ondersteunen in het behalen van succes, en de integratie van Kardex is een van de vele manieren waarop we dit realiseren.

KPD begrijpt de unieke uitdagingen waarmee bouwondernemers worden geconfronteerd. Daarom hebben we een ERP-systeem ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de bouwsector. Van projectbeheer tot voorraadbeheer en financiële administratie, KPD biedt een uitgebreid scala aan functies die jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen en optimaliseren. Een van de kenmerken die KPD onderscheidt, is onze samenwerking met toonaangevende bedrijven om ervoor te zorgen dat we de meest waardevolle oplossingen bieden aan onze gebruikers.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*