fbpx Skip to main content

Efficiënte documentenverzending via Peppol.
Met IxorDocs & KPD

Door de integratie van IxorDocs in KPD Finance gebruik je een van je favoriete tools in het ecosysteem.

Vraag een demo

Ontdek IxorDocs

Voor elk type bouwbedrijf

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om documenten, zoals facturen en creditnota’s, te versturen volgens de PEPPOL-standaard? Als gecertificeerd Peppol Access Point biedt IxorDocs de mogelijkheid om naadloos aan te sluiten op het Peppol-netwerk, zowel binnen België als daarbuiten.

Waarom kiezen voor IxorDocs?

Verstuur facturen volgens de PEPPOL Standaard
Bij IxorDocs & KPD begrijpen we hoe belangrijk het is om in lijn te blijven met internationale standaarden. Met KPD Finance kun je moeiteloos facturen en creditnota’s verzenden naar bedrijven en overheden. Door de integratie met het acces point IxorDocs kan dit binnen het PEPPOL-netwerk.

Eenvoudige integratie
Wil je grotere volumes versturen en ontvangen, en tegelijkertijd naadloos integreren met je huidige ERP-systeem? De e-invoicing portaal biedt de oplossing. Boek een vrijblijvende demo om te ontdekken hoe je op een eenvoudige en betaalbare manier je Peppol-facturen kunt versturen.

Registreer gratis voor het Prepaid Peppol Platform
Ben je op zoek naar een kostenefficiënte en eenvoudige oplossing? Registreer je dan gratis voor het prepaid Peppol platform en verzend je documenten zonder gedoe.

Ontdek IxorDocs in het KPD ecosysteem.

Met trots draagt IxorDocs bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van KPD Finance. Als partner voor moeiteloze documentenverzending via Peppol, blijft IxorDocs toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Samen tillen we de standaard van financiële processen naar een nieuw niveau van effectiviteit en gemak. Wij staan klaar om je te ondersteunen op elke stap van de weg.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*