fbpx Skip to main content

Ontdek de toekomst voor installatiebedrijven
Met Handsoft & KPD

Door de integratie van Handsoft in het KPD ecosysteem gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek Handsoft

Specifiek voor installatiebedrijven

In de dynamische wereld van installatiebedrijven, waar efficiëntie, nauwkeurigheid en effectieve bedrijfsprocessen van vitaal belang zijn, is het beheer van de bedrijfsadministratie vaak een uitdagende taak. Gelukkig is er nu een oplossing die speciaal is ontworpen om het leven van projectgerichte bedrijven te vergemakkelijken: HandSoft.

Dit geavanceerde softwarepakket, naadloos geïntegreerd in het KPD-ecosysteem, biedt een krachtige en intuïtieve benadering van bedrijfsadministratie.

Waarom KPD vertrouwt op HandSoft

HandSoft is een innovatieve softwareoplossing die specifiek is ontwikkeld voor installatiebedrijven die zich bezighouden met diverse branches, zoals verwarming, sanitair, elektriciteit, koeling, ventilatie en meer. Het doel van HandSoft is om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te stroomlijnen en om bedrijven te helpen hun efficiëntie te vergroten en hun winst te maximaliseren.

 

Voor kleine bedrijven en grote ondernemingen

De ultieme softwareoplossing die zich aanpast aan jouw bedrijfsomvang. Van kleine bedrijven met een team tot een 15-tal medewerkers tot grotere ondernemingen met complexe eisen. HandSoft biedt op maat gemaakte pakketten die uw administratie vereenvoudigen en jouw groei ondersteunen. Ontdek hoe HandSoft jouw bedrijfsgrootte omarmt en jouw bedrijfsprocessen optimaliseert.

 

HandSoft

Voor startende zelfstandigen en kleinere ondernemingen is HandSoft de ideale metgezel. Het gebruiksvriendelijke softwarepakket biedt alle essentiële tools die nodig zijn om de administratie te vereenvoudigen en de dagelijkse taken te stroomlijnen. Beheer klantgegevens, houd voorraad up-to-date, genereer professionele offertes en facturen en houd grip op opdrachten en projecten. Met HandSoft kunnen kleine bedrijven hun administratie met vertrouwen aanpakken, wetende dat ze betrouwbare en effectieve software aan hun zijde hebben.

HandSoft Pro

Voor grotere bedrijven die behoefte hebben aan geavanceerdere functies en een meer uitgebreide benadering van bedrijfsbeheer, biedt HandSoft Pro de perfecte oplossing. HandSoft Pro is een uitgebreid ERP-pakket dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge functionele eisen van grotere organisaties. Met extra modules zoals projectbeheer, magazijnbeheer, geïntegreerde boekhouding, contractbeheer, vorderingsstaten en maatwerk, stelt HandSoft Pro grote bedrijven in staat om complexe bedrijfsprocessen effectief te beheren en te optimaliseren. Deze data worden gesynchroniseerd in het KPD ecosysteem.

HandSoft in het KPD-ecosysteem

HandSoft, geïntegreerd in het KPD-ecosysteem, is de ultieme oplossing voor installatiebedrijven die hun bedrijfsadministratie willen vereenvoudigen en optimaliseren. Met krachtige functies voor projectmanagement, facturatie, voorraadbeheer en meer, stelt HandSoft je in staat om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit te verhogen. Gespecialiseerd in verwarming, sanitair, elektriciteit, koeling, ventilatie of andere projectgerichte activiteiten, HandSoft & KPD zijn de betrouwbare partners voor groei en succes.

 

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*