fbpx Skip to main content

People & performance
Met Group S & KPD

Door de integratie van Group S in de People-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Group S

Totaalpartner voor personeelsadministratie

Bouwondernemers staan dagelijks voor tal van uitdagingen. In deze ingewikkelde setting is het van groot belang om een krachtig ERP-pakket te hebben dat niet alleen uw bedrijfsprocessen verbetert, maar ook uw administratieve last verlicht. KPD is er trots op bouwondernemers de beste oplossing te bieden. We kiezen dan ook voor samenwerkingen met bedrijven zoals Group S om ons ERP-pakket te versterken.

Waarom KPD vertrouwt op Group S.

Expertise in arbeidswetgeving
Snel veranderende arbeidswetgeving kan een nachtmerrie zijn voor bedrijven, maar met Group S als partner kun je gerust zijn. De juridische experts van Group S volgen de sociale actualiteit op de voet en vertalen de laatste wijzigingen in de wetgeving onmiddellijk naar concreet en praktisch advies. Dit betekent dat jouw onderneming altijd in overeenstemming is met de meest recente regelgeving.

Persoonlijke ondersteuning
Een groot bouwbedrijf of een startende onderneming? Bij Group S krijg je een toegewijde payroll-adviseur. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jouw specifieke behoeften worden begrepen en aangepakt. Group S staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden door alle facetten van loon- en personeelsadministratie.

Handige tools voor vereenvoudiging
Naast persoonlijke ondersteuning biedt Group S ook handige tools om de loon- en personeelsadministratie te vereenvoudigen. Deze tools zijn geïntegreerd in het KPD ERP-systeem, waardoor je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt. Alle informatie duidelijk op één plek.

Kortom, Group S is niet alleen een sociaal secretariaat; het is een strategische partner die zich inzet voor het succes en de groei van bouwondernemingen door middel van gespecialiseerde dienstverlening, flexibiliteit, technologische vooruitgang, proactief risicobeheer en educatieve initiatieven. Met Group S aan jouw zijde kun je concentreren op het laten bloeien van jouw bouwonderneming, wetende dat uw personeelsadministratie in betrouwbare handen is.

Group S in het KPD ecosysteem.

De integratie van Group S in het KPD-systeem biedt bouwondernemers een allesomvattende oplossing voor hun administratieve uitdagingen. Met Group S als strategische partner binnen het ERP-pakket van KPD profiteren bedrijven niet alleen van naadloze loon- en personeelsadministratie, maar ook van gespecialiseerde kennis in de bouwsector. Deze integratie zorgt voor efficiëntie, nauwkeurigheid en tijdsbesparing. Door gebruik te maken van geavanceerde technologische innovaties biedt Group S ondersteuning op maat. De integratie van Group S in het KPD-systeem creëert een krachtige oplossing die de complexiteit van loon- en personeelsadministratie voor bouwondernemingen vereenvoudigt en optimaliseert.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*