fbpx Skip to main content
KPD & Graydon

De financiële stabiliteit van onze klanten versterken
Met Graydon & KPD

Door de integratie van Graydon in de Finance-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Graydon

Samenbrengen van data, oplossingen en kennis

In de snel evoluerende wereld van de bouwsector, waar efficiëntie en nauwkeurigheid essentieel zijn, staat digitalisatie centraal in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Bij KPD begrijpen we het belang van naadloze integraties om onze klanten te helpen hun operationele doelen te bereiken. Daarom zijn we verheugd om de voordelen van GraydonCreditsafe, een toonaangevende aanbieder van bedrijfsinformatie, te benadrukken en waarom bedrijven ervoor kiezen om deze in hun ERP-pakket te integreren.

Waarom KPD vertrouwt op Graydon

GraydonCreditsafe biedt een schat aan ervaring, met meer dan 150 jaar gecombineerde expertise. Deze diepgewortelde kennis stelt bedrijven in staat om te profiteren van nauwkeurige analyses en betrouwbare informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. In een sector waar vertrouwen en inzicht cruciaal zijn, vormt deze lange geschiedenis van deskundigheid een onmisbare troef.

Een van de belangrijkste redenen waarom bedrijven kiezen voor GraydonCreditsafe is de toegang tot lokale marktkennis en analytische diensten. In een sector die vaak afhankelijk is van regionale trends en regelgeving, is het begrijpen van de lokale marktdynamiek van onschatbare waarde. Door deze inzichten te integreren in het ERP-systeem van KPD kunnen bedrijven hun strategieën finetunen en beter inspelen op lokale behoeften.

Met een internationale dekking die zich uitstrekt over meer dan 160 landen, biedt GraydonCreditsafe een wereldwijd perspectief dat essentieel is voor bedrijven in de bouwsector. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe markten, het beoordelen van potentiële partners of het beheren van wereldwijde supply chains, deze brede dekking stelt bedrijven in staat om hun grenzen te verleggen en internationale groeikansen te benutten.

Met toegang tot maar liefst 365 miljoen bedrijfsinformatierapporten biedt GraydonCreditsafe een schat aan gegevens die bedrijven kunnen gebruiken om hun besluitvormingsprocessen te versterken.

Tot slot biedt GraydonCreditsafe toegang tot lokale en internationale compliance- en UBO-gegevens, waardoor bedrijven kunnen voldoen aan regelgevende vereisten en transparantie kunnen waarborgen in hun zakelijke operaties.

Graydon in het KPD ecosysteem

GraydonCreditsafe biedt een scala aan voordelen die bedrijven in de bouwsector helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun concurrentiepositie te versterken. Door te kiezen voor integratie met het ERP-pakket van KPD, kunnen bedrijven profiteren van de gecombineerde expertise, lokale en internationale inzichten, en uitgebreide gegevensbronnen die GraydonCreditsafe te bieden heeft. Het resultaat? Verbeterde besluitvorming, verlaagde risico’s en verbeterde operationele efficiëntie – alles wat nodig is om te gedijen in de dynamische wereld van de bouwsector.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*