fbpx Skip to main content

Beheer & verwerk je werf
Met GeoDynamics & KPD

Door de integratie van GeoDynamics in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools in de modules ‘People & Project‘.

Vraag een demo

Registreer haarfijn en verkrijg de informatie in realtime.

Voor de Bouwsector & Installatiesector

In de bouwsector is het essentieel om projecten efficiënt te beheren en te optimaliseren om het meeste voordeel uit ieder project te halen. GeoDynamics biedt de perfecte toevoeging aan de bouwsoftware van KPD. Het ecosysteem van KPD helpt bouwbedrijven bij het stroomlijnen van hun processen en het behalen van betere resultaten. Graag geven we een duidelijk inzicht in de functies van GeoDynamics en laten we zien hoe je jouw bouwprojecten naar een hoger niveau kan tillen.

Een efficiënt administratief beheer is essentieel voor het succes van een bedrijf. Vanaf het allereerste contact met een klant tot de betaling van de laatste factuur, KPD biedt een breed scala aan functies die het hele administratieve proces stroomlijnen en vereenvoudigen. Wat doet GeoDynamics precies? We geven je graag enkele concrete voorbeelden.

Tijdregistratie.

GeoDynamics biedt geautomatiseerde tijdregistratiesystemen waarmee medewerkers hun werktijden kunnen bijhouden. Dit kan via verschillende methoden, zoals het scannen van een badge, het gebruik van een pincode of het in- en uitklokken met behulp van een mobiele app. Het systeem registreert nauwkeurig de uren die medewerkers werken, waardoor de payroll-processen worden gestroomlijnd en het risico op fouten of fraude wordt verminderd. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle gegevens, zoals werkuren en locaties, digitaal op te slaan. Dit biedt niet alleen het gemak van eenvoudig opzoeken, maar het bespaart ook kostbare tijd voor jouw medewerkers.

Activiteitenregistratie.

Met de activiteitenregistratie-oplossingen van GeoDynamics kunnen bedrijven de activiteiten van hun medewerkers vastleggen en bijhouden. Dit kan variëren van het registreren van uitgevoerde taken, het documenteren van projectvoortgang, het vastleggen van specifieke gegevens of het bijhouden van prestaties. Door dit gedetailleerde overzicht van activiteiten, kunnen bedrijven de productiviteit monitoren, inefficiënties identificeren en processen optimaliseren. Het kunnen aantonen van de werktijd die uw medewerkers hebben besteed aan specifieke taken kan alleen maar voordelig zijn voor uw facturatie.

Track & Trace.

GeoDynamics biedt geavanceerde track and trace-oplossingen waarmee bedrijven hun voertuigen, machines en andere assets in real-time kunnen volgen. Dit gebeurt via GPS-technologie en stelt bedrijven in staat om de locatie, snelheid en route van hun assets te volgen. Hierdoor kunnen ze de efficiëntie van hun logistieke processen verbeteren, real-time updates geven aan klanten over de status van leveringen en het risico op diefstal of verlies van waardevolle assets verminderen.

Aanwezigheidsregistratie.

GeoDynamics biedt systemen voor aanwezigheidsregistratie waarmee bedrijven de aanwezigheid van hun medewerkers kunnen bijhouden. Dit kan worden gedaan met behulp van badges, via telefoon of sms, met de app of activiteitenpaneel,… Het systeem registreert wie aanwezig is op de werkplek, houdt bij wie afwezig is en kan ook informatie verstrekken over vakantie- en verlofuren. Dit helpt bij het plannen van personeelsbezetting, het berekenen van salarissen en het voldoen aan wettelijke voorschriften.

Fleetmanagement.

GeoDynamics biedt uitgebreide oplossingen voor fleet management, waarmee bedrijven hun wagenpark efficiënt kunnen beheren. Het systeem biedt inzicht in voertuiglocaties, brandstofverbruik, rijgedrag, onderhoudsschema’s en meer. Dit stelt bedrijven in staat om routes te optimaliseren, brandstofkosten te verlagen, onnodige onderhoudskosten te vermijden en de algehele efficiëntie van hun wagenpark te verbeteren.

Materiaalbeheer.

GeoDynamics helpt bedrijven bij het beheren van hun inventaris en materialen. Met behulp van geavanceerde trackingtechnologieën kunnen bedrijven de locatie en status van elk item in realtime volgen. Dit helpt bij het plannen van materiaalgebruik, het minimaliseren van verlies of diefstal van materialen en het verminderen van onnodige aankopen. Bedrijven kunnen gemakkelijk de beschikbaarheid van materialen controleren, de voorraadniveaus beheren en tijdig bijbestellen om onderbrekingen in de productie te voorkomen. Dit resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie, kostenbesparingen en een betere klantenservice.

Toegangscontrole.

GeoDynamics biedt oplossingen voor toegangscontrole, waarmee bedrijven de toegang tot bepaalde locaties, gebouwen of specifieke zones kunnen beheren. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende methoden, zoals toegangspassen, biometrische identificatie of mobiele apps. Door toegangsrechten te beheren, kunnen bedrijven de veiligheid verhogen, ongeautoriseerde toegang voorkomen en beperkte toegang tot gevoelige gebieden waarborgen.

Conclusie.

De oplossingen van GeoDynamics bieden bouwbedrijven en tijdelijke maatschappen aanzienlijke voordelen op verschillende gebieden. Ze helpen bij het stroomlijnen van processen, het verbeteren van de operationele efficiëntie, het verhogen van de productiviteit, het minimaliseren van kosten, het versterken van de veiligheid en het verbeteren van het beheer van assets en materialen. Met geavanceerde technologieën en real-time gegevens hebben bedrijven de mogelijkheid om betere beslissingen te nemen, hun concurrentievermogen te vergroten en hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*