fbpx Skip to main content

Personeelsadministratie op orde
Met EASYPAY & KPD

Door de integratie van Easypay in de People-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Aan de slag met EASYPAY group

Innovatie in HR

De bouwsector kent vele uitdagingen waaronder het beheren van human resources en loonadministratie. EASYPAY GROUP is hierin gespecialiseerd en staat bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van personeelsbeheer en loonverwerking. De samenwerking tussen KPD en EASYPAY GROUP creëert een krachtige synergie die de bouwbedrijven in staat stelt om administratieve taken te vereenvoudigen in hun ERP-pakket. De samenwerking met EASYPAY GROUP biedt oplossingen voor loonsadministratie, tijdsregistratie, personeelsplanning en personeelsbeheer waardoor zij een sterke administratieve partner zijn.

Waarom KPD vertrouwt op EASYPAY GROUP.

Loonadministratie:
Het bundelen van de krachten van KPD en EASYPAY GROUP resulteert in een vlekkeloze loonsadministratie. Deze mogelijkheid automatiseert het proces van loonverwerking, waardoor fouten tot een minimum worden beperkt. Bovendien waarborgt het naleven van de laatste arbeidswetgeving en regelgeving een zorgeloze loonadministratie, waardoor het bouwbedrijf zich kan richten op de kernactiviteiten.

Tijdsregistratie:
Dankzij de mogelijkheden in het ERP-platform van KPD wordt tijdsregistratie een fluitje van een cent. Medewerkers kunnen eenvoudig hun uren invoeren in het KPD-systeem, dat automatisch wordt gesynchroniseerd met de loonadministratie van EASYPAY GROUP. Dit minimaliseert handmatige fouten en biedt een real-time overzicht van gewerkte uren, waardoor projectmanagers sneller beslissingen kunnen nemen.

Personeelsplanning:
Efficiënte personeelsplanning is cruciaal in de bouwsector. Het systeem biedt inzicht in beschikbaarheid, vaardigheden en projectvereisten, waardoor managers snel en doeltreffend de juiste medewerkers kunnen inzetten op specifieke projecten. Dit leidt niet alleen tot een betere projectplanning maar ook tot kostenbesparingen.

Personeelsbeheer:
Het beheer van personeelsgegevens wordt eenvoudig met de samenwerking tussen KPD en EASYPAY GROUP. Alle informatie, van werknemersdossiers tot prestatiebeoordelingen, wordt gecentraliseerd en geïntegreerd. Dit leidt tot een geoptimaliseerd personeelsbeheerproces, waarbij HR-professionals snel toegang hebben tot alle relevante informatie, wat resulteert in een betere communicatie en minder fouten binnen het bedrijf.

EASYPAY GROUP in het KPD ecosysteem.

Zoals hierboven duidelijk beschreven biedt de software van EASYPAY diverse mogelijkheden binnen het ERP-platform van KPD. Gegevens worden uitgewisseld tussen EASYPAY en KPD waardoor alle data centraal staan. Er worden minder fouten gemaakt en er kan sneller gewerkt worden.

Door deze twee krachtige systemen te gebruiken, wordt loonadministratie een vlekkeloos proces, waarbij voldaan wordt aan alle arbeidswetgevingen. Tijdsregistratie wordt moeiteloos, met real-time inzicht in gewerkte uren, waardoor projectmanagers snel kunnen schakelen. Personeelsplanning wordt eenvoudiger omdat men beschikt over gegevens die steeds up-to-date zijn.

Alle personeelsgegevens worden op één plek beheerd, waardoor HR-professionals snel en efficiënt kunnen werken. Kortom, dankzij deze integratie in het ERP-platform van KPD kunnen bouwbedrijven profiteren van een geavanceerde oplossing die niet alleen de efficiëntie verbetert, maar ook bijdraagt aan de flexibiliteit van bouwbedrijven.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*