fbpx Skip to main content

Digital accelerator for
construction companies

Ben je op zoek naar een digitale versneller om de bedrijfsprocessen te optimaliseren? Ontdek ‘s werelds to-the-point ERP-platform, specifiek voor de bouwsector

Ontdek onze oplossingen

6 krachtige modules vormen de bouwstenen
voor jouw digitaal succes

Ontdek de versnelling.

Tendering

Behandel het volledig calculatieproces, van meetstaat tot de offerte. Verkrijg een accurate inschatting van ieder toekomstig project. Zorg voor een betrouwbare calculatie op basis van het BIM-model.

People

Vereenvoudig de personenadministratie van jouw bouwbedrijf met deze veelzijdige oplossing. Krijg inzichten in personeelsfiches, interpreteer uren en houd de activiteit bij.

Project

Vereenvoudig de afhandeling van jouw bouwprojecten. Krijg grip op de kostenstructuur van een project. Je hebt steeds de volledige projectadministratie bij de hand: ‘Van vorderingsstaten tot contracten’.

Logistics

Efficiënt stock- en materieelbeheer. Krijg inzicht in kostenflows van het rollend materieel en registreer in enkele klikken mutaties van het magazijn naar de werf. Blijf geconnecteerd, van de werf tot in het magazijn.

Finance

Krijg een ruim zicht op de cijfers die er toe doen. Naast multi-vennootschap fiscaal boekhouden is er een uitgebreide analytische component die op gestructureerde manier een overzicht geeft van de cijfers.

Real Estate

Volg de verschillende projectfasen in detail op en zie welke projecteenheden, zoals studio’s of appartementen, al verkocht of verhuurd zijn. Factureer in schijven door de toepassing van de wet Breyne.

Meer kracht en mogelijkheden met extra features

KPD laat al jouw modules beter werken door geroemde tools en aangepaste apps rechtstreeks in het KPD ecosysteem te integreren.

Bekijk alle features

Haal meer waarde uit jouw modules met externe integraties

KPD is ontworpen om te werken met jouw intern gebouwde oplossingen en processen. Creëer oplossingen op maat door verschillende functies aan een module te koppelen. Verbind gespecialiseerde tools om de mogelijkheden te vergroten, zodat teams snel actie kunnen ondernemen.

Ontdek onze integraties

“De KPD consultant staat garant voor een succesvolle implementatie én zorgt ervoor dat je het meeste voordeel haalt uit het KPD-ecosysteem. Elk traject start met een analyse van de bedrijfsprocessen zodat we de meest optimale modules matchen met jouw uitdagingen.”

Neem een duik in een nieuwe manier van werken.

We denken dat je het leuk gaat vinden.

Neem contact op

Uitgebreide klantondersteuning

Neem contact op met een KPD-expert via help.kpd.be, e-mail of telefoon.

Technische Dienst

Het IT-proces wordt volledig geoptimaliseerd zodat je met een gerust hart kunt focussen op wat echt telt. Onze technische staf is gespecialiseerd in hardware – en cloudoplossingen voor bouwprofessionals en aanverwante bedrijven.

Advies

Verlies geen enkel detail uit het oog dankzij onze consultants. Op basis van analyses stellen zij de meest geschikte modules en tools voor.

Altijd up-to-date

Blijf steeds up-to-date door onze toegankelijke e-books, webinars en release notes.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*