fbpx Skip to main content
KPD & Conundra

Alle data van routeoptimalisatie centraal
Met Conundra & KPD

Door de integratie van Conundra in KPD Logistics of Projects gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Conundra

Voor route-optimalisatie

Veel bouwbedrijven vertrouwen dagelijks op KPD als het gaat om bouwsoftware. In de bouwsector draait alles om efficiëntie. Van het beheren van projecten tot het leveren van materialen op de juiste plaats en tijd, elk aspect van het bouwproces vereist nauwkeurige planning en coördinatie.

Waardevolle tools worden naadloos geintegreerd in het ERP systeem waaronder ook OptiFlow van Conundra. OptiFlow is een krachtige route-optimalisatiesoftware die specifiek is ontworpen om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun voertuigroutes voor maximale efficiëntie. Maar wat maakt OptiFlow zo waardevol voor de bouwsector? Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen die deze software biedt.

Waarom KPD vertrouwt op Conundra

Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en gegevensanalyse, kan OptiFlow de meest efficiënte routes berekenen voor voertuigen, rekening houdend met factoren zoals klantlocaties, verkeerspatronen en voertuigcapaciteit. Dit helpt bouwbedrijven om tijd en middelen te besparen door kortere rijtijden en minimalisatie van lege kilometers.

Door routes te optimaliseren, kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op operationele kosten zoals brandstofverbruik, onderhoudskosten en personeelskosten. Dit draagt bij aan een verbeterde winstgevendheid en concurrentievoordeel in de markt.

Conundra in het KPD ecosysteem

Door de integratie met KPD’s ERP-pakket kunnen bouwbedrijven naadloos profiteren van de voordelen van OptiFlow binnen hun bestaande operationele processen. Dit maakt het eenvoudig om de software te implementeren en te beheren zonder extra complexiteit.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*