fbpx Skip to main content

Consultant

Hou je van een digitale acceleratie? Zet stappen met gekende bouwbedrijven in de digtalisatie van de bouwsector. Als consultant ben je een onmisbare schakel in de implementatie van onze 6 modules en de bijbehorende features.

Jouw missie

Houd je van een digitale acceleratie? Zet stappen met gekende bouwbedrijven in de digitalisatie van de bouwsector.

Als consultant ben je een onmisbare schakel in de implementatie van onze 6 modules en de bijbehorende features. Je analyseert de bedrijfsprocessen en biedt steeds een gerichte oplossing aan in functie van het KPD ecosysteem. De klant zet je steeds centraal en durft software-aanpassingen voor te stellen aan het KPD development-team. Je coördineert de implementatie, verzorgt een opleiding en onderhoudt contact met de sleutelfiguren binnen de organisatie.

Wat kun je van een werkdag verwachten?

Je stelt processen in kaart, van nieuwe en bestaande klanten van KPD, waardoor het bouwbedrijf een digitale versnelling kan plaatsen. Na een commercieel gesprek doet de sales consultant een handover naar jou. Door gerichte vragen te stellen aan de klant en jouw kennis van onze oplossingen weet je perfect welke modules er nodig zijn voor een efficiënte versnelling. Na de implementatie geef je een opleiding en blijf je stand-by ter ondersteuning.

Wie ben jij?

Een analytisch en resultaatgerichte communicator, klaar om de bouwsector verder te digitaliseren. Je houdt van een uitdaging en blijft je steeds bijscholen. Door kennis van onze modules weet je precies waar je moet op inspelen.
Sparren en brainstormen over verbeteringen van workflows en producteigenschappen vind je noodzakelijk.
Je houdt van processen en kunt zelfstandig werken.

Hard skills die je nodig hebt:

• Nederlandstalig met een basiskennis Frans. Engels is een troef
• IT-achtergrond
• Ervaring in de bouwsector is een plus
• Inzicht in bouwsoftware

Soft skills waar we waarde aan hechten:

• Je brengt informatie goed in kaart door te luisteren
• Problem-solver
• Maturiteit op C-niveau
• Betrokkenheid
• Streven naar continu leren
• Een hoge mate van verantwoordelijkheid & toewijding

Wie zijn we?

KPD is de marktleider in België op vlak van constructieve software voor grote en ambitieuze bouwbedrijven. 6 modules met gespecialiseerde add-ons zorgen voor een digitale versnelling voor bouwprofessionals. Wij staan bekend voor de ruime bouwkennis, krachtige modules, gebruiksvriendelijkheid en menselijke touch. Ons team van 50 enthousiaste medewerkers is gevestigd in Halen nabij Hasselt.

Interesse?

Stuur ons een e-mail op jobs@kpd.be en overtuig ons met je motivatie.