fbpx Skip to main content

Een vlotte administratie
Met Conneqtr & KPD

Door de integratie van Conneqtr in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Aan de slag met Conneqtr

Ontdek meer

In ons voortdurende streven naar innovatie en het bieden van geavanceerde oplossingen aan onze klanten, heeft KPD sterke partnerschappen opgebouwd. Eén van onze gewaardeerde partners is Conneqtr, een bedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de bouwsector met hun slimme tools voor verminderde administratieve lasten op en rond de werf.

Maar wat maakt Conneqtr zo bijzonder? Ze bieden een reeks slimme tools die zijn ontworpen om de administratieve last op bouwplaatsen aanzienlijk te verminderen. Van projectmanagement tot digitaliseren van leverbonnen, Conneqtr stelt bouwbedrijven in staat om hun processen te stroomlijnen en zich te concentreren op waar ze het best in zijn: kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten leveren.

Waarom KPD vertrouwt op Conneqtr.

Conneqtr, verbindt de gehele sector in een krachtige samenwerking. Het betrekken van (onder)aannemers en leveranciers is de kern van de aanpak, wat resulteert in een doeltreffende en succesvolle digitalisering. Met een volledig open architectuur kiest Conneqtr bewust voor toegankelijkheid. Hierdoor wordt de integratie in het ERP-platform van KPD mogelijk gemaakt. Deze aanpak digitaliseert de gehele keten en creëert een aanzienlijke meerwaarde.

De transformatie van analoge processen naar digitale workflows biedt niet alleen efficiëntie, maar ook diepgaand inzicht. Maak objectieve keuzes en geef jouw volledige proces een boost voor een voorsprong in de sector.

Bij Conneqtr en KPD wordt er gestreeft naar meer dan enkel digitalisering; Bouwplezier vergroten staat hoog op het lijstje. Door minder administratie en meer focus op de kern van het werk, krijgen jij en je collega’s meer tijd om te bouwen en te genieten van het werk op de werf. Minder rompslomp, meer fun – dat is waar wij voor gaan!

Enkele belangrijke facetten:

  •  Efficiënte uitwisseling van verplichte documenten. Faciliteer een intelligente en vlotte uitwisseling van verplichte documenten zoals A1, LIMOSA, PLF, en meer. Vereenvoudig het administratieve proces met geavanceerde oplossingen voor een gestroomlijnde documentenuitwisseling.
  •  Actieve participatie van onderaannemers in administratie. Creëer een samenwerkingscultuur waarin onderaannemers nauw betrokken zijn bij de administratieve processen, waardoor efficiëntie en transparantie worden bevorderd.
  • Maak gebruik van een mobiele app voor de digitale verwerking van leveringsbonnen. Vereenvoudig het proces door papierwerk te elimineren en over te schakelen naar een handige mobiele applicatie.
  • Realiseer een naadloze connectie tussen de leveringsbon en de daaropvolgende factuur. Zorg voor een gestroomlijnde workflow waarin de informatie op de leveringsbon direct overgaat naar het facturatieproces.
  • Faciliteer een vlekkeloze integratie met het bestaande ERP-systeem van KPD. Maak gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat het digitaliseringssysteem harmonieus samengaat met de reeds aanwezige ERP-infrastructuren.

Conneqtr in het KPD ecosysteem.

In het KPD-ecosysteem is elke partner zorgvuldig geselecteerd om een naadloze integratie te bieden en de algehele efficiëntie te verhogen. Conneqtr speelt hierin een cruciale rol door haar slimme tools te integreren met ons platform. Dit resulteert in een geoptimaliseerde workflow voor onze klanten, waarbij KPD-software en Conneqtr-tools elkaar aanvullen en versterken. Samen creëren we een krachtige digitale omgeving die de bouwsector transformeert.

Conneqtr is niet alleen een partner; het is een verlengstuk van onze missie om bouwondernemingen te helpen gedijen in het digitale tijdperk. Met Conneqtr in het KPD-ecosysteem kijken we uit naar een toekomst waarin administratieve lasten geen belemmering meer vormen voor de groei en succes van onze klanten.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*