fbpx Skip to main content

Weet met wie je zaken doet.
Met Companyweb & KPD

Door de integratie van Companyweb in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools in het ecosysteem.

Vraag een demo

Ontdek Companyweb & KPD

Krijg inzicht in de solvabiliteit

In een tijd waarin de bouwsector evolueert en groeit en vaak onstabiel kan zijn, is het van cruciaal belang voor bedrijven om toegang te hebben tot betrouwbare en uitgebreide bedrijfsinformatie. Dit is waar Companyweb een waardevolle aanvulling vormt voor het KPD-ecosysteem. Deze integratie kwam tot stand om bouwbedrijven in België te voorzien van waardevolle inzichten die hen helpen bij het nemen van strategische beslissingen.

Waarom KPD vertrouwt op Companyweb

Companyweb is een gerenommeerde naam als het gaat om bedrijfsinformatie in België. Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als de ultieme bron voor inzicht in de gezondheid en prestaties van Belgische bedrijven. Met diepgaande gegevens over risico, overlevingskansen, betalingscapaciteit, winstgevendheid, stabiliteit en andere belangrijke factoren, biedt Companyweb een waardevol kompas voor ondernemers en besluitvormers.

Companyweb gaat ver over de landgrenzen. In een steeds internationaler wordend zakelijk landschap is het vermijden van risico’s en het identificeren van wanbetalers bij internationale klanten van cruciaal belang. Gelukkig biedt Companyweb de oplossing met haar uitgebreide rapporten over bedrijven over de hele wereld.

Ben je graag voorbereid vooraleer je met een partner in zee gaat? Met toegang tot bedrijfsinformatie van alle Belgische ondernemingen is Companyweb de partner om prospectie en klantinzichten te stroomlijnen. Ontdek hoe je online lijsten kunt samenstellen op basis van regio, activiteit en kredietwaardigheid.

Ontdek Companyweb in het KPD ecosysteem.

Met een naadloze integratie bekijk je Companyweb-data rechtstreeks in het ERP-platform van KPD. In één blik zie je wie financieel gezond is en wie niet. Het stelt bedrijven in staat om met vertrouwen te opereren, risico’s te beheren en groeikansen te benutten, terwijl ze kunnen vertrouwen op nauwkeurige en actuele bedrijfsinformatie.

Deze samenwerking onderstreept het engagement van KPD om bouwbedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken en succesvol te zijn in een dynamische en uitdagende markt.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*